Таблетът Lenovo P11 Pro е създаден за забавления с филми,

...
Таблетът Lenovo P11 Pro е създаден за забавления с филми,
Коментари Харесай

Lenovo Tab P11 Pro – премиум таблет за развлечения


Таблетът Lenovo P11 Pro е основан за занимания с филми, музика и игри
(снимка: Lenovo)

Tab P11 Pro безспорно е най-мощният таблет на Lenovo с операционна система Android, задвижван от осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon 730G на тактова периодичност 2,2 GHz. Моделът дава щадящ очите 11,5-инчов OLED екран за удобно гледане на филми и видео.

Lenovo Tab P11 Pro е тъничък и лек, с алуминиев корпус. Може да работи до 15 часа при гледане на видео и до 8 часа при сърфиране в интернет с едно зареждане на батерията 8600 mAh. Геймърите ще получат върхова продуктивност, усъвършенствана графика с оптималната резолюция WQXGA 2560×1600 пиксела и безпроблемен мултитаскинг.
още по тематиката
Таблетът разполага с четири JBL високоговорителя с Dolby Atmos и смарт предна камера 8MP + 8MP, която разрешава активирате на таблета с лицево различаване. Задната камера също е двойна – 13MP с автофокус + 5MP с закрепен фокус.

Всеки член от фамилията може да има личен акаунт на таблета с персонализирани настройки. Прецизната клавиатура се отличава с 3 мм разстояние сред бутоните и 1,3 мм ход, а писалката Lenovo Precision Pen 2 с усъвършенствана акуратност и надзор улеснява рисуването.

Моделът включва 6GB оперативна памет и 128GB непрекъсната вътрешна памет, като е наличен и слот за уголемение с microSD карти с потенциал до 1TB. Разполага с порт USB 2.0 и 3,5-мм аудио жак, поддържа Wi-Fi, Bluetooth и 4G връзки. коства 1299 лева с включен Данък добавена стойност.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР