Т ротоар в София се оказа едновременно част от двор

...
Т ротоар в София се оказа едновременно част от двор
Коментари Харесай

Как тротоар се оказа двор на кооперация и зелена зона

Т ротоар в София се оказа по едно и също време част от двор на кооперация и част от "зелена зона “. Собствениците желаят смяна в схемата за платено паркиране, с цел да си върнат правата върху парцела, оповестява NOVA.

„ По документи за благосъстоятелност тротоарът е част от нашия двор и е към кооперацията, в която живеем на улица „ Янтра”. Той е самостоятелен за по-голямо улеснение и на жителите, и на живущите”, разяснява в „ Здравей, България” Цанко Василев, един от притежателите на парцела.



По думите му, в случай че се съблюдава закона, паркиралите коли не би трябвало да са там, а да са от дясната страна на улицата и да бъде освободен тротоарът пред постройката.



„ В момента тече инспекция и в случай че се откри, че тротоарът е част от парцела, то колите ще бъдат преместени. Това става по предложение на районния кмет, който би трябвало да каже каква ще бъде новата скица за паркиране. През 2017 година, когато бяха вкарвали зоните за платени паркиране – улица по улица сме разглеждали схемите за паркиране в региона. Тогава, за улица „ Янтра” не е имало каквито и да било забележки”, уточни Александър Георгиев, зам.- шеф на Центъра за градска подвижност.

Подробностите по проблема гледайте във видеото.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай Блондинка на летището: - Мога ли единствено с персонална карта да хвърча до Рим? - За страдание не – ще Ви би трябвало и аероплан... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВ събота Англия сложи връх за най-вече имунизации за един ден - 844 285 инжекцииСемеен автомобил с мощен 270 к.с. W8 мотор! Днес това звучи еретично даже и за най-големите последователи на мотора с вътрешно горене.„ В този миг си представям по какъв начин фотографирам съветския римейк на „ Междузвездни войни ”, където имперските щурмоваци са сменени от наказани с раници и ушанки ”, споделя съветският опозиционерОтветни дейности от страна на ПекинНаши сънародници са карантинирани тамНа конференция в Брюксел Столтенберг съобщи, че Алиансът „ следи от близко напредъка на следствието в България против лица, упрекнати в шпионаж в интерес на Русия ”На 13 се преселва в Германия, само че попада в неприятна среда. Днес той е на 18 и е към този момент различен човек - с помощта на помощта, която му оказва един немец, написа " Дойче веле " Ще има изборна секция в посолството ни в африканската странаРуският водач не посочи с коя от трите ваксини съветско произвеждане ще се ваксинира.Главният прокурор алармира външният министър Екатерина Захариева, че те са осъществявали нерегламентирана разследваща активност, несъвместима с дипломатическите отношенияОт болница „ Света Анна ” излязоха с публично съобщениеБританският министър председател ще влезе в контакт с водачите от Европейски Съюз, с цел да се опита да предотврати " ваксинния шовинизъм " Решението за глобите беше взето през днешния ден от министрите на външните работи на страните от съюза в БрюкселВидно от заключението на специалист от Българска народна банка предоставените за проучване обекти – случайно определени банкноти с номинал от 100 $, са неистинскиТринадесетото издание на фестивала ще се организира сред 9 и 2
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР