Т.нар. управляваща сглобка е изключително стабилна, но ГЕРБ категорично застават

...
Т.нар. управляваща сглобка е изключително стабилна, но ГЕРБ категорично застават
Коментари Харесай

Сглобката е изключително стабилна, но ГЕРБ с поредна контра на ПП

Т.нар. ръководеща сглобка е извънредно постоянна, само че ГЕРБ изрично застават срещу две от концепциите на Промяната, стартирани през последните дни - при даване на информация за укрити налози от компании да се получава 10% от откритата сума, както и да се върне Данък добавена стойност ставката за хотели и заведения за хранене назад на 20% от сегашните 9%.

Това съобщи в коридорите на Партийния дом ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов. Бившият министър председател реши самичък да излезе пред медиите за повторно , откакто по-рано сутринта в блицизявление разгласи, че партията му няма да поддържа концепцията на ПП/ДБ.

" Ресторанти, хотели, понесоха най-големия удар от ковида, те безусловно бяха размазани от ограниченията тогава. И по тази причина направихме тези оферти да се понижи ставката на Данък добавена стойност. Никой не е приказвал с най-голямата парламентарна група за такова нещо (за повдигане на ДДС-то) ", възмути се Борисов.

И продължи с рецензиите - концепцията за приемане на % при сигнал против компания за укрити налози прибирало модела на Държавна сигурност. " Донос-бонус . Някой би трябвало да донася, да клюки, да пуска сигнали, за което да получава пари, агентурни най-вероятно. (...) Това е една перачница на пари - отиваш и даваш за 100 компании, все за една ще намерят... "

" Много е постоянна (сглобката). Изключително постоянна. Непоклатима. В 8 без 15 бяхме на среща с Кирил Петков, подкрепихме младежката му фантазия за трите плажа , за въоръжението, Много неща вършим ", отговори на въпрос на News.bg Борисов.

Партийният водач се възмути и от обвиняванията, че претендентът му за кмет на София Антон Хекимян е обслужвал партийни ползи до момента в който е бил отпред на бТВ.

" За две години аз имам там 2 участия, сътрудниците 50! И нито един неуместен въпрос. Плюс особено предаване, помните ли едно... Кажете, господин министър ", изострен бе той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР