т днес до 28 август започват протести на служители на

...
т днес до 28 август започват протести на служители на
Коментари Харесай

От Сдружение „Синдикат Охрана” излизат на протест

т през днешния ден до 28 август стартират митинги на чиновници на „ Съдебна охрана” и надзиратели, членуващи в „ Синдикат Охрана”. Намеренията им – да излизат на „ събрания на открито” пред правосъдните покои в символ на неодобрение от неизпълнените сделки сред тях и министъра на правораздаването.

В 7.30 ч. тази заран в Бургас стартира заседание навън пред Съдебната палата ,

осведоми.

„ Причината да излезем тук е неизпълнението на поетите задължения от министър Данаил Кирилов. Те са по отношение на щатната обезпеченост на Групово дело „ Охрана” и отпущането на спомагателни бройки към щата, както и по отношение на систематични нарушавания на съглашението за съдействие. Това не се е случило и няма пояснение, а няма пояснение, тъй като няма диалог”, съобщи ръководителят на „ Синдикат Охрана” Петко Чалъков.

„ Поради неналичието на разговор ние не знам ще бъдат ли назначавани чиновници или няма да бъдат назначавани .

Когато ние сме се договаряли, че ще бъдат назначавани тези 200 чиновници за двете дирекции, ситуацията не беше сериозна, каквато е в този момент в страната, епидемията не беше почнала.

Другият миг – с финансовата обезпеченост .

Защо на едната дирекция с отпуска над 15 млн. лева, без да са поискани, а на другата основна дирекция не се отпуска нищо”, изясни още Чалъков.

Още по тематиката вижте във видеото горе.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР