Т алибански представител обяви "обща амнистия" за всички държавни служители

...
Т алибански представител обяви "обща амнистия" за всички държавни служители
Коментари Харесай

Талибаните обявиха „обща амнистия“ и призоваха жените да участват в управлението

Т алибански представител разгласи "обща прошка " за всички държавни чиновници в Афганистан и прикани дамите да се включат в тяхното ръководство, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес.

Енамула Самангани, член на културната комисия на Ислямското емирство, сподели това по държавната телевизия, която към този момент е под контрола на екстремистите.

"Ислямското емирство не желае дамите да бъдат жертви. Те би трябвало да вземат участие в управническите структури, според ислямския закон - шериата " , съобщи той и добави:

"Структурата на държавното управление към момента не е изцяло ясна, само че в случай че се основаваме на опита, би трябвало да има напълно ислямско управление и всички страни би трябвало да се причислят към него ".

Енамула Самангани обаче не разкри повече детайлности, намеквайки, че хората към този момент познават ислямския закон и талибаните чакат от тях да го следват. "Нашите хора са мюсюлмани и ние не сме тук, с цел да ги обръщаме към исляма " , сподели той.

Днес на интернационалното летище в Кабул е умерено след вчерашния безреден ден, в който стотици афганистанци, бягащи от талибаните, блокираха пистата и попречиха на американски боен аероплан да излети, а минимум седем души изгубиха живота си.

Тълпите извършиха летището през вчерашния ден, до момента в който талибаните установяваха надзор над столицата с население 5 милиона души.

След мълниеносен прогрес в цялата страна на талибаните им лиши единствено малко повече от седмица да смъкват подкрепяното от Запада афганистанско държавно управление.

Нямаше известия за ексцесии и конфликти, само че доста от жителите на града си останаха по домовете, изплашени, откакто талибаните превзеха пандизите, освободиха пандизчиите и разграбиха оръжейни хранилища.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник: По тематиката.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Нормалният човек след пет години непрестанно пиянство става пияч. Студентът при същите условия става магистър. Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВластите допускат, че става дума за по-заразният вид на вируса – Делта, макар че секвенирането на генома към момента е в ходНаблюдаващият прокурор постанови и осъществяването на обособени дейности по инспекцията от страна на ДАНСКомпанията най-накрая разгласи повече детайлности за разработкатаЦелта е пътуванията да се осъществят при допустимо минимален риск за здравето на децатаИзберете своя любимец на уеб страницата https://greatmonday.bgАтанасова: Дебатът рябва да се организира в Народното събраниеСпоред него не е инцидентно, че протестиращите са били влачени зад колоните на Министерски съветВ следствието е включена цялата гама на “Тесла ”Президентът: Явно и политическата обстановка се изостряКазусът с поданството ми стартира от Има Такъв Народ, pосле те се координираха с ГЕРБ, а през вчерашния ден го направиха и с ДПСНападателят още не е задържанДа, по-модерно е да дамгосам дизела, само че не мога да направя сходно нещо за автомобил, който може да мине 1000 км с един контейнер. Но Octavia е доста повече от пестелив дизелов мотор, Octavia е и „ Автомобил на годината в България ”.Учени идентифицираха изключително издръжливи бактерии, които живеят в бетонДанните на над 100 млн. души към този момент се продават в интернет
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР