Synaptics и AMD, две от най-големите имена, работещи със софтуерния

...
Synaptics и AMD, две от най-големите имена, работещи със софтуерния
Коментари Харесай

Следващата операционна система Microsoft ще бъде съсредоточена върху сигурността

Synaptics и AMD, две от най-големите имена, работещи със софтуерния колос, потвърдиха в известие до пресата идната операционна система на Microsoft, включваща Windows Hello. Платформата е напълно фокусирана върху даването на биометрична сигурност.

Според споделената информация задачата на софтуерните концерни е да бъде основан нов бенчмарк за високо сигурен биометричен пръстов идентификатор за бизнес, потребителски и портативни компютри, основани на идващите поколения AMD Ryzen Mobile и операционни системи Microsoft.

В допълнение към самия Windows 10 софтуерният колос интензивно взе участие в създаването на прилежащи планове, които в избран миг могат да служат като основа на новия им артикул, фокусиран върху биометричната сигурност. Windows Polaris да вземем за пример се чака да бъде новата операционна система, която Microsoft може да употребява за мобилни устройства като Surface Phone / Andromeda.

По всичко проличава, че Microsoft е подготвен да заложи на биометричната сигурност, в която Windows Hello ще играе централна роля.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР