Сярна киселина е течността, с която маскираният мъж е залял

...
Сярна киселина е течността, с която маскираният мъж е залял
Коментари Харесай

Пловдивската ясновидка Тони е залята със сярна киселина, възстановява се в болница

Сярна киселина е течността, с която маскираният мъж е залял известната гледачка Тони в Жр „ Тракия ”. Това заяви на брифинг районният прокурор на Пловдив Петър Петров.
Прочетете още
" Текат дейни дейности от страна на Министерство на вътрешните работи за разкриването на причинителя. В околните дни ще има публично известие от управлението на  полицията и прокуратурата ", съобщи той.

Той разяснява, че на потърпевшата й е осъществена здравна операция и следва интервал на възобновяване, който евентуално няма да е къс. Към момента положението и е положително, добави още прокурорът.

„ Това е първият подобен случай от много години насам в България. На този стадий друга информация не може да бъде изнесена, ” приключи Петър Петров.



Както  TrafficNews.bg  съобщи по-рано, известната гледачка Тони е била залята с киселина в жилището й, намиращ се в ЖР " Тракия ". Около 13 часа, мъж с маска и ръкавици е влезнал в жилището на 52-годишната пловдивчанка и я е напръскал с изгарящата течност. Инцидентът е станал в комплекс " Оазис " на ул. „ Григор Божиков ” № 6. По информация на медията ни 52-годишната жена е била трудноподвижна и за нея се е грижил различен човек. По тази причина входната врата на жилището постоянно е стояла отключена и това е улеснило проникването на нападателя.

Тони е една от търсените гледачки на карти Таро в Пловдив. Тя приемала много клиенти в жилището си. Според хора от квартала цената й варирала сред 50 и 100 лв.. По стените на жилището й имало много икони. 

Към този миг претекстовете за нападението към момента не са ясни, само че евентуално са свързани с активността, която врачката е развивала. Възможно е нападателят да е неудовлетворен клиент, или брачен партньор на жена, която е прибягнала до услугите на гадателката. 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР