Сянката на трети човек изплува при раздялата на доктор Енчев

...
Сянката на трети човек изплува при раздялата на доктор Енчев
Коментари Харесай

Теди Велинова ревнувала бясно Енчев от знойна брюнетка

Сянката на трети човек изплува при раздялата на лекар Енчев и Теди Велинова, макар че лекарят отхвърля сходна опция. Оказа се, че макар привидната естетика, доктор Енчев и Теди са живеели на ръба на раздялата цели 3 години, научи ПИК. Проблемите посред им се зародили още по време на втората бременност на Велинова, която подари хирурга с щерка София през февруари 2017 година



През деветте месеца, предшествали раждането, типично за доста дами в това състояние, Теодора станала прекомерно мнителна към брачна половинка си. Вероятно е имала мотив за това, тъй като не е неистина - около работата си по през целия ден той е заобиколен от красиви дами.Отношенията на доктор Енчев с една от пациентките му почнали да се набиват като бодил в очите на Велинова. Още повече, че въпросната дама има едно от най-сексапилните тела в България, а и по света. Става въпрос за участничката в рисковото риалити "Сървайвър " Янита Янчева.

Апетитната русокоска e фитнес гуру и е българката с най-вече почитатели в обществената мрежа "Инстаграм " - следват я 1.5 милиона души, повече даже от Николета Лозанова и Митко Бербатов взети дружно.Теди Велинова почнала да намира за подозрителни честите визити на Янита в кабинета на доктор Енчев. "Всичко е почнало от ревнивост и непрекъснато мрънкане. Напрежението е ескалирало, когато сървайвърката почнала да популяризира продуктите за кожа на доктора. Но кой не би желал да бъде рекламиран отстрани с милион и половина почитатели? ", разясняват осведомени.



Теди Велинова обаче не се помири с обстоятелството, че мъжът й и Янита имат просто бизнес връзки. Още повече, че сървайвърката е щастливо обвързана с един от най-богатите мъже в Холандия - мyзиĸaлния пpoдyцeнт и coбcтвeниĸ нa cвeтoвния лeйбъл "Cпиниън Peĸъpдc " Taви Kacтpo. Двамата даже имат и дъщеричка, родена единствено няколко месеца след София Енчева.

Въпреки опитите на доктор Енчев да изясни на половинката си, че разчита на Янита Янчева за популяризирането на продуктите му международен мащаб, ситуацията в фамилията стартира последователно да се изнервя. Честите отсъствия на хирурга поради пациентките му от Пловдив, още повече разрушили фамилния мир и предвещавали задаващия се завършек на сякаш щастливата двойка
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР