Сякаш едно изоставено кученце не е достатъчно сърцераздирателно, да видиш

...
Сякаш едно изоставено кученце не е достатъчно сърцераздирателно, да видиш
Коментари Харесай

Кученцето се облича в малък смокинг, за да се срещне с нови собственици - но те никога не пристигат

Сякаш едно изоставено кученце не е задоволително сърцераздирателно, да видиш такова в смокинг е друго равнище на опустошаване.

Очарователният Винсенте беше облечен, поддържан и подготвен за притежателите му да го отведат в новия му дом, само че за жалост те по този начин и не се появиха. Малкото кученце беше толкоз разгорещено да отиде в новия си дом, единствено за хората да анулират последния миг.

Споделяйки сърцераздирателните фотоси в Instagram, колумбийската благотворителна организация за животни Fundación Rescátame написа: „ Винсенте беше оставен целият облечен и разчувствуван, подготвен за осиновяване. Неговият хипотетичен осиновител в никакъв случай не пристигна да го вземе. Точно когато беше подготвен за дом, целият изкъпан, те анулираха осиновяването. "

" И тогава ни питат по какъв начин по този начин ние сме толкоз прецизни с процеса на осиновяване – ето за какво! Защото не желаеме да имаме никакви подозрения, че нашите космати другари ще бъдат в отлични ръце за цялостен живот. Ако желаете да осиновите, имайте поради, че ангажимен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР