Сякаш да си богат, красив и успешен не е достатъчно,

...
Сякаш да си богат, красив и успешен не е достатъчно,
Коментари Харесай

Как да готвите като Меган Маркъл и 10 други известни личности

Сякаш да си богат, хубав и сполучлив не е задоволително, а се оказва, че доста от известните персони си имат и по още един прикрит гений, а точно да бъдат отлични кулинари. Love Food ни разкриват какво постоянно готвят някои от звездите и какви са тайните им трикове в кухнята.

Дженифър Анистън
 Снимка 547087
Мексиканската храна е обичана на звездата от " Приятели ". Дженифър Анистън изключително доста обича начос. Нейният метод за здравословна, домашна версия на снакса е да вземе тортили, да ги нареже на триъгълници и да ги изпържи в кокосово масло.

Ева Лонгория
 Снимка 450003
Звездата от " Отчаяни съпруги " знае по какъв начин да подготви убийствено гуакамоле. Нейният трик е да нарязва на кубчета авокадото, вместо да го пасира, да употребява серано чушки вместо халапеньо, лимонен сок вместо лайм и доста сол. Тя споделя, че на процедура прави солена лимонада, в която добавя нарязано на кубчета авокадо, домати и лук, които да плуват вътре.

Джулия Робъртс
 Снимка 527794
Когато децата на Джулия Робъртс са по-малки, тя употребява страховит трик, с цел да ги накара да ядат някои от зелените зеленчуци. Тя да вземем за пример приготвя хрупкав чипс от кейл, затрупан със сирене. Носителката на Оскар споделя, че поставя купата на масата и те изчезват за нула време. Така не се тревожи, че няма да довършат салатата си на вечеря.

Дейвид Бекъм
 Снимка 557945
Откакто приключва курс по готварство в Италия, пенсионираният футболист е обожател на домашно приготвените тестени произведения и в този момент постоянно готви за фамилията си. Той също по този начин умее да подготвя божествено ризото, което е мъчно за рационализиране. Неговият съвет? " Трябва да бъркате непрестанно. "

Джесика Бийл
 Снимка 558753
Актрисата има страховит трик за здравословно хранене, когато нямаме доста време за готвене. Тя пече зеленчуците, след което ги смесва в елементарна чорба, подправена единствено със сол и черен пипер, за бързо, само че питателно ядене.

Опра Уинфри
 Снимка 525473
Емблематичната водеща Опра Уинфри споделя обичаните си здравословни предписания на уеб страницата си. Бизнесдамата е почитателка на замяната на телешки бургери с пуешки с по-ниско наличие на мазнини и потреблението на листа от маруля, вместо тортили или други хлебчета.

Меган Маркъл
 Снимка 554063
Преди да стане херцогиня на Съсекс, Меган Маркъл споделяше редица страхотни препоръки за подготвяне на домашна паста в своя блог The Tig. Според нея винаги би трябвало първо да се подготвя сосът, тъй като варената паста не може да чака соса, само че сосът може да чака пастата. Освен това Меган припомня в никакъв случай да не оставяме прясна паста да се готви повече от седем минути.

Криси Тейгън
 Снимка 527556
Моделът, създател на книги и готвачка Криси Тейгън е известна в обществените мрежи със своите кулинарни творения. Когато прави панирана риба, тя употребява панко галета и я подготвя във фурната на висока температура - усетът ѝ е тъкмо като пържена, единствено че е по-здравословна.

Ким Кардашиян
 Снимка 550860
На риалити звездата се носи славата на чудесна готвачка. Сред най-хубавите ѝ творения са пържено пиле, зелен боб, ориз и царевичен самун. Ким има метод да подготви идеално хрупкав царевичен самун. За задачата намазва форма за мъфини с масло и захар, преди да изсипе в тях сместта за хляба. А с малко мед от горната страна той става и извънредно апетитен.

Кристен Стюарт
 Снимка 551308
Едно от обичаните ястия на звездата от " Здрач " Кристен Стюарт е мексиканска тортила супа и тя общително споделя рецептата си с Vogue. Пикантният бульон се подготвя за малко повече от 30 минути и се гарнира с нарязано на кубчета авокадо, настърган чедър, кориандър, лайм и препечени линии тортила.

Камерън Диас
 Снимка 523135
Камерън Диас предлага обилие от препоръки за готвене в  книгата си The Longevity Book.

Въпреки това, нашият любимец е нейният елементарен трик за прибавяне на лимон към всяко ядене, с цел да подобрим усета му. Изстискваме лимони върху салата, настъргваме кората им върху пастата и прибавяне комат във водата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР