Свят Стрелба в мол в Тексас. Тръмп: Има много убити

...
Свят Стрелба в мол в Тексас. Тръмп: Има много убити
Коментари Харесай

Стрелба в мол в Тексас. Тръмп: Има много убити

Свят Стрелба в мол в Тексас. Тръмп: Има доста убити От полицията обявиха, че стрелецът е бил един 3 август 2019, 23:32 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Стрелба в мол в Тексас. Тръмп: Има доста убити
Стрелба в мол в Тексас. Тръмп: Има доста убити
 Близо 600 задържани на митинг в Москва
Близо 600 задържани на митинг в Москва
 Внучката на Кенеди се борела с психологично заболяване
Внучката на Кенеди се борела с психологично заболяване
 Защо Турция към този момент не желае бежанците от Сирия
Защо Турция към този момент не желае бежанците от Сирия
 Кристалина Георгиева е европейският претендент за началник на МВФ
Кристалина Георгиева е европейският претендент за началник на МВФ

" Проклятието Кенеди ": 22-годишна внучка умря
 Зъболекари извадиха 526 зъба от устата на индийче
Зъболекари извадиха 526 зъба от устата на индийче
 Испанките чакат най-дълго, с цел да родят. България и Румъния с най-вече майки тийнейджърки
Испанките чакат най-дълго, с цел да родят. България и Румъния с най-вече майки тийнейджърки

трелба в търговски център в Тексас е завършила с "множество жертви ", съгласно локалните управляващи. Стрелбата е открита в мола Cielo Vista в Ел Пасо, единствено на няколко благи от границата сред Съединени американски щати и Мексико.

Градската полиция разгласи, че е получила сигнали за огромна престрелка в региона на мола и прикани жителите на града да стоят надалеч от мястото.

Оливия Сапеда, шеф на канцеларията на кмета Ди Марго, сподели пред Си Ен Ен, че има доста убити в и към мола и че е арестуван един обвинен. Тя не посочи какъв брой на брой са потърпевшите. Засега няма данни за самоличността им.

"Имаме сред 15 и 30 ранени. Все още не знаем броя на убитите. ", съобщи губернаторът на Тексас Дан Патрик пред Fox News.

"Ужасяваща пукотевица в Ел Пасо. Новините са неприятни, има доста убити. Работим с държавните и локални управляващи, както и със силите на реда. Говорих с губернатора и ще окажем цялостно подпомагане на федералното държавно управление. Бог да е с вас ", написа в Twitter американският президент Доналд Тръмп.

Terrible shootings in ElPaso, Texas. Reports are very bad, many killed. Working with State and Local authorities, and Law Enforcement. Spoke to Governor to pledge total support of Federal Government. God be with you all!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) August 3, 2019
Появиха се известия за престрелки на няколко места - както в мола Cielo Vista, по този начин и в близкия Walmart, споделиха от полицията, само че известията за изстрели в различен мол наоколо - Басет, се оказали погрешни.

Кметът Ди Марго съобщи, че са арестувани трима обвинени. Говорител на полицията обаче съобщи, че полицията има вяра, че има единствено един стрелец и той е в ареста.

El Paso shooting at Cielo Vista Mall: What we know now https://t.co/jIbN4YdmMM
— El Paso Times (@elpasotimes) August 3, 2019

Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Караянчева: Ураганът в Кърджали смачка колата на татко ми <br>
Караянчева: Ураганът в Кърджали смачка колата на татко ми
 " Проклятието Кенеди ": 22-годишна внучка умря  <br> <strong> 10 вдъхновяващи </strong> цитата от Исабел Алиенде <br>
10 вдъхновяващи цитата от Исабел Алиенде
 <br> Кейти Пери би трябвало да заплати <strong> 2,78 млн </strong>. за плагиатство <br>
Кейти Пери би трябвало да заплати 2,78 млн . за плагиатство
 1 Марта Стюарт на 78: От подиума до кухнята, от стоковата борса до пандиза (ГАЛЕРИЯ)  1 Клаудия Шифър още веднъж гола на корица (СНИМКИ)  1 3 топ дестинации на южното ни Черноморие (ВИДЕО)  1 Дубай - най-щастливото място на Земята? --> АКЦЕНТИ  Марта Стюарт на 78: От подиума до кухнята, от стоковата борса до пандиза (ГАЛЕРИЯ) Марта Стюарт на 78: От подиума до кухнята, от стоковата борса до пандиза (ГАЛЕРИЯ)  Клаудия Шифър още веднъж гола на корица (СНИМКИ) Клаудия Шифър още веднъж гола на корица (СНИМКИ)  3 топ дестинации на южното ни Черноморие (ВИДЕО) 3 топ дестинации на южното ни Черноморие (ВИДЕО)  Дубай - най-щастливото място на Земята? Дубай - най-щастливото място на Земята? Последни  Стрелба в мол в Тексас. Тръмп: Има доста убити Стрелба в мол в Тексас. Тръмп: Има доста убити  Райна Кабаиванска Райна Кабаиванска получи влиятелната премия...  градушка Силни стихии и градушки в страната...  Близо 600 задържани на митинг в Москва Близо 600 задържани на митинг в Москва  митинг Ямбол Сливен Стопани на домашни свине остават на пътя...  <p>Автобус с деца се възпламени по време на движение</p> Автобус с деца се възпламени по време на придвижване  Windows 10 Нужна ли е антивирусна стратегия за Windows 10  Работодатели сезират Европейска комисия и Комисия за защита на конкуренцията за нарушавания в енергетиката Работодатели сезират Европейска комисия и Комисия за защита на конкуренцията за нарушавания в...  Селин Дион Селин Дион с нова къса прическа на корицата на списание  Вкусни и не толкоз мазни предписания Вкусни и не толкоз мазни предписания  <p>Срина се канара върху плаж в Калифорния, <strong>трима души загинаха</strong></p> Срина се канара върху плаж в Калифорния, трима души...  <p><strong>Крака като на топмодел </strong>в домашни условия - няколко потребни съвета</p> Крака като на топмодел в домашни условия - няколко...  Кристалина Георгиева Кристалина Георгиева: За мен е чест да съм номинирана...  Сорша Кенеди Хил Внучката на Кенеди се борела с психологично заболяване  Тази жена ще ви въодушеви да спортувате. Веднага! Тази жена ще ви въодушеви да спортувате. Веднага!  <p><strong>Мръсните места у дома</strong>, за които не подозирате</p> Мръсните места вкъщи, за които не подозирате  <p><strong>57-годишна жена</strong> самокатастрофира в Благоевград, <strong>шофирала пияна</strong></p> 57-годишна жена самокатастрофира в Благоевград...  Монашеството - най-високата чест в бирманското семейство Монашеството - най-високата чест в бирманското семейство  Защо Турция към този момент не желае бежанците от Сирия Защо Турция към този момент не желае бежанците от Сирия  Кристалина Георгиева Кристалина Георгиева е европейският претендент за... Всичко от през днешния ден Виц на деня Катаджия стопира перничанин: - Книжка имаш ли? - Имам! - Технически обзор предходна ли е колата? - Да! - А за какво си без колан? -… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Българката, разкрила пред света историята на София  Имаме 18 месеца да спасим планетата  Джей Ло е ослепителна в рокля на , разряза  Да гаснеш в клетка пред очите на хората: Флориана  Върховен административен съд с решение в интерес на еднополовите фамилии Върховен административен съд с решение в интерес на еднополовите фамилии  36 години по-късно - актрисата от Водещи вести  <p>Автобус с деца се възпламени по време на движение</p> Автобус с деца се възпламени по време на придвижване  Кристалина Георгиева Кристалина Георгиева: За мен е чест да съм номинирана за шеф на МВФ  Тази жена ще ви въодушеви да спортувате. Веднага! Тази жена ще ви въодушеви да спортувате. Веднага!  Селин Дион Селин Дион с нова къса прическа на корицата на списание  Вкусни и не толкоз мазни предписания Вкусни и не толкоз мазни предписания  Windows 10 Нужна ли е антивирусна стратегия за Windows 10  <p><strong>Крака като на топмодел </strong>в домашни условия - няколко потребни съвета</p> Крака като на топмодел в домашни условия - няколко потребни съвета  Райна Кабаиванска Райна Кабаиванска получи влиятелната премия " Мария Калас "  <p><strong>57-годишна жена</strong> самокатастрофира в Благоевград, <strong>шофирала пияна</strong></p> 57-годишна жена самокатастрофира в Благоевград, карала пияна  Работодатели сезират Европейска комисия и Комисия за защита на конкуренцията за нарушавания в енергетиката Работодатели сезират Европейска комисия и Комисия за защита на конкуренцията за нарушавания в енергетиката  <p>Срина се канара върху плаж в Калифорния, <strong>трима души загинаха</strong></p> Срина се канара върху плаж в Калифорния, трима души починаха  <p><strong>Мръсните места у дома</strong>, за които не подозирате</p> Мръсните места вкъщи, за които не подозирате  Монашеството - най-високата чест в бирманското семейство Монашеството - най-високата чест в бирманското семейство

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР