Свят Обрат, самолетът, паднал в Афганистан, е на ВВС на

...
Свят Обрат, самолетът, паднал в Афганистан, е на ВВС на
Коментари Харесай

Обрат, самолетът, паднал в Афганистан, е на ВВС на САЩ

Свят Обрат, самолетът, паднал в Афганистан, е на Военновъздушни сили на Съединени американски щати Причините за злополуката на военния аероплан към момента не са ясни, талибаните настояват, че са го свалили  Николай Киров 27 януари 2020, 22:07  Обрат, самолетът, паднал в Афганистан, е на Военновъздушни сили на Съединени американски щати
Обрат, самолетът, паднал в Афганистан, е на Военновъздушни сили на Съединени американски щати
 Съобщиха детайлности за случая с Коби Брайънт
Съобщиха детайлности за случая с Коби Брайънт
 Защо Китай не сподели цялата истина за новия ковид
Защо Китай не сподели цялата истина за новия ковид
 Три ракети удариха посолството на Съединени американски щати в Багдад
Три ракети удариха посолството на Съединени американски щати в Багдад
 Загинаха легендата на НБА Коби Брайънт и щерка му
Загинаха легендата на НБА Коби Брайънт и щерка му
 Иран отхвърля да съобщи черните кутии на сваления аероплан
Иран отхвърля да съобщи черните кутии на сваления аероплан
 Сеизмолог планувал труса в Турция, в този момент чака нов
Сеизмолог планувал труса в Турция, в този момент чака нов
 Бащата на Меган остро я подлага на критика: 3 милиона $ не са ѝ задоволителни
Бащата на Меган остро я подлага на критика: 3 милиона $ не са ѝ задоволителни

мериканските военни потвърдиха, че техен аероплан се е разрушил в Източен Афганистан в понеделник.

По-рано международните осведомителни организации съобщаваха, че злополуката е с пътнически аероплан на афганистанските авиолинии. От „ Ариана Афган еърлайнс” – националният авиопревозвач на Афганистан обаче отхвърлиха да са губили машина.

Самолет с 83 пасажери се разруши в Афганистан

Причините за злополуката на военния аероплан към момента не са ясни. Тя е станала над следена от талибаните територия сред Кандахар и столицата Кабул.

По последна информация авариралият аероплан е модел E-11A, двумоторна реактивна машина, създадена от канадската компания „ Бомбардие”, като летящ център за команда и връзка.

Цивилната версия на този модел самолети се употребява като бизнес джет и може да транспортира при първокласни условия сред 14 и 16 пасажери с висока скорост, на огромни дистанции и огромна надморска височина.

Грандиозен скандал в Съединени американски щати, 18 години лъгали хората за войната в Афганистан

Според Пентагона: „ до момента в който повода за злополуката се проверява, няма признаци, че случаят е породен от противников огън”.

Талибаните са стигнали първи до мястото, където е паднал самолетът. Те разгласиха фотоси на отломките, върху които ясно проличава знакът на Военновъздушните сили на Съединени американски щати.

Победиха ли талибаните във войната в Афганистан

Версията на талибаните е, че са свалили боен аероплан на Съединени американски щати в афганистанската провинция Газни.

„ Самолетът беше свален по време на разследваща задача над окръг Дех Як”, заяви представителят на талибаните Забиула Муджахид. Той добави, че на борда му е имало „ много” военни, които са починали, в това число офицери с висок чин.

Съединени американски щати и службите убиват повече хора от талибаните

Афганистанският публицист Тарик Газниуал заяви, че е видял горящият аероплан и две тела. Пламъците са обхванали предната част на самолета, само че корпусът и опашната част съвсем не са били наранени. Мястото на злополуката се намира на към 10 км от военна база на Съединени американски щати, добави той.

No doubting that it is a US military E11 aircraft that crashed in #Afghanistan pic.twitter.com/aQyf6Q1EhX
— Intel Air & Sea (@air_intel) January 27, 2020

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Николай Киров Източник: Афганистан .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар  1 Ще се обезцени ли българският лев  1 Вижте кои области и общини са в грипна почивка  1 Продават ли ни подправени моторни масла за коли  1 Топлинните счетоводители не дават пояснения при неверни доклади --> Пaрите ни  Ще се обезцени ли българският лев Ще се обезцени ли българският лев  Вижте кои области и общини са в грипна почивка Вижте кои области и общини са в грипна почивка  Продават ли ни подправени моторни масла за коли Продават ли ни подправени моторни масла за коли  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  Междусъседски войни: Семейство пробива бетонни плочи, с цел да влезе в дома си Междусъседски войни: Семейство пробива бетонни плочи, с цел да влезе в дома си  Euronews: Българската здравна система оставя пациентите уязвими Euronews: Българската здравна система оставя пациентите уязвими  Вижте двойничката на Ариана Гранде Вижте двойничката на Ариана Гранде  Вижте двойничката на Ариана Гранде Вижте двойничката на Ариана Гранде Последни  <p>Обрат, самолетът, паднал в Афганистан е на Военновъздушни сили на САЩ</p> Обрат, самолетът, паднал в Афганистан е на Военновъздушни сили на Съединени американски щати  СЗО увеличи до СЗО увеличи до " висока " опасността от новия вирус  Пожарът, изгорил 11 елитни коня, е провокиран от късо съединяване Пожарът, изгорил 11 елитни коня, е провокиран от късо...  Ще се промени ли курсът на лв. Ще се промени ли курсът на лв.  Защо японците не се опасяват от роботите Защо японците не се опасяват от роботите  Мъж се самоуби в постройката на ДАНС, носил 2 пълнителя Мъж се самоуби в постройката на ДАНС, носил 2 пълнителя  Трима българи блокирани в Ухан, България с ограничения против ковид Трима българи блокирани в Ухан, България с ограничения против...  Бил Гейтс подарява $10 млн. за битка с китайския вирус Бил Гейтс подарява $10 млн. за битка с китайския вирус  Повдигнаха обвинявания на някогашния началник на ВиК - Перник Повдигнаха обвинявания на някогашния началник на ВиК - Перник  Изчезналите 54 - към този момент 40 години в безизвестност Изчезналите 54 - към този момент 40 години в безизвестност  Домусчиев: С брат ми ще продължим с вложенията в спорта Домусчиев: С брат ми ще продължим с вложенията в...  A1 започва 5G мрежа в Австрия
Създадено заA1
A1 започва 5G мрежа в Австрия  Арест в България на търсен за грубо ликвидиране в Украйна Арест в България на търсен за грубо ликвидиране в...  За какво да внимаваме при избора на червило За какво да внимаваме при избора на червило  <p>Ескалация, принуждение, потърпевши пред МРРБ</p> Ескалация, принуждение, потърпевши пред Министерство на регионалното развитие  <p><strong>Слонове танцуват</strong>, запленени от едно пиано</p> Слонове танцуват, запленени от едно пиано  <p>Академия за родители: <strong><span style= Академия за родители: Децата нямат потребност от коригиране  Какво ще се случи с пропуснатия материал след грипната почивка Какво ще се случи с пропуснатия материал след грипната...  <p><strong>Официално!</strong> Те още веднъж се събраха&nbsp;</p> Официално! Те още веднъж се събраха  Вижте двойничката на Ариана Гранде Вижте двойничката на Ариана Гранде Всичко от през днешния ден Виц на деня Двама шопи беседват на брега на язовир “Искър ”: - Ей, глей какъв брой доста вода! Цела София пие вода от тойо язовир. Страшно доста е т'ва!… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте   Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември  Великият български публицист, който беше преведен на 37 езика  Кирил Петков: Българинът, който откри потребна бактерия в бяло кокиче  Актьор в Съединени американски щати и модел в Азия - Мони Демиров  Ето ги - 10 най-красиви мъже в света Водещи вести  Мъж се самоуби в постройката на ДАНС, носил 2 пълнителя Мъж се самоуби в постройката на ДАНС, носил 2 пълнителя  Трима българи блокирани в Ухан, България с ограничения против ковид Трима българи блокирани в Ухан, България с ограничения против ковид  <p>Ескалация, принуждение, потърпевши пред МРРБ</p> Ескалация, ранени служители на реда при митинга пред Министерство на регионалното развитие  Пожарът, изгорил 11 елитни коня, е провокиран от късо съединяване Пожарът, изгорил 11 елитни коня, е провокиран от късо съединяване  Защо японците не се опасяват от роботите Защо японците не се опасяват от роботите  Изчезналите 54 - към този момент 40 години в безизвестност Изчезналите 54 - към този момент 40 години в безизвестност  СЗО увеличи до СЗО увеличи до " висока " опасността от новия вирус  Бил Гейтс подарява $10 млн. за битка с китайския вирус Бил Гейтс подарява $10 млн. за битка с китайския вирус  Домусчиев: С брат ми ще продължим с вложенията в спорта Домусчиев: С брат ми ще продължим с вложенията в спорта  A1 започва 5G мрежа в Австрия A1 започва 5G мрежа в Австрия
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР