Свят Мистерия със смъртта на семейство милиардери в Канада Шърман

...
Свят Мистерия със смъртта на семейство милиардери в Канада Шърман
Коментари Харесай

Мистерия със смъртта на семейство милиардери в Канада

Свят Мистерия със гибелта на семейство милиардери в Канада Шърман е прочут с многочислени правосъдни искове и нападателни бизнес практики  Николай Киров 17 декември 2019, 08:28  Мистерия със гибелта на семейство милиардери в Канада
Мистерия със гибелта на семейство милиардери в Канада
 Израел и Турция на прага на война
Израел и Турция на прага на война
 Победата на Джонсън разруши сърцата на проевропейците
Победата на Джонсън разруши сърцата на проевропейците
 DW: Най-много детски бракове с българчета в Германия
DW: Най-много детски бракове с българчета в Германия
 Грандиозна кражба за 50 млн. паунда в Лондон
Грандиозна кражба за 50 млн. паунда в Лондон
 Взрив до българското посолство в Подгорица
Взрив до българското посолство в Подгорица
 Шестимата най-влиятелни водачи през 2019 година
Шестимата най-влиятелни водачи през 2019 година
 Кои са 10-те най-могъщи страни в света
Кои са 10-те най-могъщи страни в света

олицията в Торонто разгласи, че е завършило частното следствие на мистериозната гибел на милиардерът Бари Шърман и брачната половинка му.

Полицейското следствие остава настоящо, като още не е ясно какво е предизвикало гибелта на двамата богаташи.

Остава в действие и оповестената от фамилията на Шърман премия от 10 милиона $ за този, който даде информация, която да докара до арест и присъда.

Канадски милиардер и жена му бяха открити мъртви

Основателят на компанията за медикаменти "Апотекс " и брачната половинка му Хъни. бяха открити мъртви в имението им в Торонто.

Телата на двамата висели на колани от структурата, която заобикаля вътрешния им басейн. Телата били в полуседнало състояние до басейна.

Полицията в началото разгласи, че гибелта на двамата е подозрителна и проверява вероятно ликвидиране. В следствие служителите на реда споделиха, че няма следи от навлизане в имението и не търсят обвинени.

Медии писаха, че полицейски източници им споделят, че гибелта на милиардерите евентуално е била ликвидиране, последвано от самоубийство.

Тази версия не беше призната от четирите пълнолетни деца на двойката, които наеха личен проверяващ екип, с цел да откри аргументите за гибелта на родителите им.

Месец и половина по-късно полицията дефинира гибелта на Бари и Хъни като двойно ликвидиране и сподели, че продължава да проверява.

BREAKIING NEWS: Police confirm that Barry and Honey Sherman were murdered. Toronto Police holding news conference now. https://t.co/W9RRozfqQI via @torontostar #BarrySherman @Apotex
— Theresa Boyle (@theresaboyle) January 26, 2018
Чрез своя юрист фамилията на богаташите насочи редица рецензии към полицията в Торонто. Беше оповестена телефонна линия, на която да се подават сигнали от жители, както и огромна премия за достоверна информация.

Сега телефонната линия е закрита и полицията в Торонто сподели, че в случай че някой желае да подаде сигнал, би трябвало да се обърне към тях.

От адвокатската адвокатска фирма, която обслужва фамилията споделиха, че частните детективи не са уволнени, а са завършили следствието си.

Шърман е прочут с многочислени правосъдни искове и нападателни бизнес практики, които му разрешават да построи "Апотекс ". В книгата "Игри на предписания ", която е за фармацевтичния бизнес, той се майтапи, че има съперници които биха го умъртвили.

Бари и Хъни Шърман бяха едни от най-големите филантропи в Канада. Убийството им шокира елита в страната, както и еврейската общественост. Приживе двойката направи редица дарения от милиони долари на лечебни заведения, учебни заведения и благотворителни организации. На тяхно име са кръстени здания, а пред 2015 година двамата бяха домакини на премиера Джъстин Трюдо по време на акция за набиране на средства за щедрост.

Two years after Canadian pharmaceutical tycoon Barry Sherman and his wife were found dead at their luxury home in "targeted " killings, Toronto's chief homicide detective on Monday made a fresh appeal for public help to solve the mystery murders https://t.co/9USutHZqiH
— AFP news agency (@AFP) December 17, 2019
Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Николай Киров Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Как да спестим от налози  1 Какво разкри проучване за шоколада, който се продава у нас  1 Животът поскъпнал през ноември  1 Липсата на квалифицирани служащи - съществена спънка за компаниите --> Пaрите ни  Как да спестим от налози Как да спестим от налози  Какво разкри проучване за шоколада, който се продава у нас Какво разкри проучване за шоколада, който се продава у нас  Животът поскъпнал през ноември Животът поскъпнал през ноември  Липсата на квалифицирани служащи - съществена спънка за компаниите Липсата на квалифицирани служащи - съществена спънка за компаниите Не пропускай  Пролетно време преди Коледа Пролетно време преди Коледа  <br> Едни от най-известните и следвани <strong> </strong> <br>
Едни от най-известните и следвани
 <br> 23-годишната със секси фотоси на Малдивите <br>
23-годишната със секси фотоси на Малдивите
 <br> Какво да си извиним <strong> преди 2020 </strong> съгласно зодията <br>
Какво да си извиним преди 2020 съгласно зодията
Последни  Мистерия със гибелта на семейство милиардери в Канада Мистерия със гибелта на семейство милиардери в Канада  <p>Дете умря след пердах в час, фамилията съди училището&nbsp;&nbsp;</p> Дете умря след пердах в час, фамилията съди...  Фотограф: Ивелин Пенчев Радо: момчето, което диша футбол  Израел и Турция на прага на война Израел и Турция на прага на война  Каква е тайната на японското дългоденствие Каква е тайната на японското дългоденствие  Гугъл стопира услугите си за Android в Турция Гугъл стопира услугите си за Android в Турция  <p><strong>На днешния ден</strong> честват всички с хубавите имена...</p> На днешния ден честват всички с хубавите имена...  <p>Протестиращите медицински сестри подвигат палатковия лагер&nbsp;</p> Протестиращите медицински сестри подвигат палатковия...  Банда малолетни постоянно обирали фризьорски салони Банда малолетни постоянно обирали фризьорски салони  <p>Победата на Джонсън разруши сърцата на проевропейците</p> Победата на Джонсън разруши сърцата на проевропейците  Пускат на независимост служителите на реда, наказани за гибелта на Чората Пускат на независимост служителите на реда, наказани за гибелта на...  <p>Най-много <strong>детски бракове</strong> с българчета в Германия&nbsp;&nbsp;</p> Най-много детски бракове с българчета в...  Поставят парче от Берлинската стена в Пловдив Поставят парче от Берлинската стена в Пловдив  Красимир Вълчев Задължителна предучилищна за 4-годишните от следващата година  Устройствата за обвързван дом стават все по-достъпни и лесни за инсталиране
Създадено за Legrand Bulgaria
Устройствата за обвързван дом стават все по-достъпни и...  Tesla Cybertruck Cybertruck няма да може да се движи в Европа  Грандиозна кражба за 50 млн. паунда в Лондон Грандиозна кражба за 50 млн. паунда в Лондон  <p>Поли Генова и момчетата й с прелестна нова снимка&nbsp;</p> Поли Генова и момчетата й с прелестна нова фотография  <p>Две дами починаха в тежка катастрофа</p> Две дами починаха в тежка злополука  <p><strong>Дизайнерката </strong>на Радева измежду <strong>най-добрите в света</strong></p> Дизайнерката на Радева измежду най-хубавите в света Всичко от през днешния ден Виц на деня Собственикът на заведение към бармана: - Днес подготви повечко от един специфичен коктейл: 50 грама водка на 150 литра вода. - Шефе, празненство на лудите… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Любовниците от Аушвиц: историята, която трогна света  Френско списание от 30-те: София съвсем не е балкански град  Маги Джанаварова за „ Маскираният артист “: Най-много ме разсмя съмнение, че съм Геро Най-много ме разсмя догатката...  Българката, която направи интериора на най-мъжкия Mercedes  Хиляди българи се сбогуваха с великите Deep Purple  Непризнатият, непокорният, неспокойният. Вапцаров Водещи вести  Пускат на независимост служителите на реда, наказани за гибелта на Чората Пускат на независимост служителите на реда, наказани за гибелта на Чората  Гугъл стопира услугите си за Android в Турция Гугъл стопира услугите си за Android в Турция  <p><strong>На днешния ден</strong> честват всички с хубавите имена...</p> На днешния ден честват всички с хубавите имена...  Фотограф: Ивелин Пенчев Радо: момчето, което диша футбол  Каква е тайната на японското дългоденствие Каква е тайната на японското дългоденствие  Поставят парче от Берлинската стена в Пловдив Поставят парче от Берлинската стена в Пловдив  Красимир Вълчев Задължителна предучилищна за 4-годишните от следващата година  <p>Дете умря след пердах в час, фамилията съди училището&nbsp;&nbsp;</p> Дете умря след пердах в час преди три години, фамилията съди учебното заведение  <p>Протестиращите медицински сестри подвигат палатковия лагер&nbsp;</p> След срещата с премиера, протестиращите медицински сестри подвигат палатковия лагер
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР