Свят Миню Стайков остава в ареста Повдигнато му е трето

...
Свят Миню Стайков остава в ареста Повдигнато му е трето
Коментари Харесай

Миню Стайков остава в ареста

Свят Миню Стайков остава в ареста Повдигнато му е трето обвиняване за корист с еврофондове за аграрни стратегии  Виолета Русенова 7 май 2019, 23:35  Миню Стайков остава в ареста Източник: БГНЕС
иню Стайков остава в ареста. Това реши Специализираният углавен съд.Причината е, че в края на предходната седмица той се снабди с трето обвиняване - този път за злоупотреби с еврофондове по разнообразни аграрни стратегии. Според проверяващите Стайков е употребявал деца на свои чиновници, които кандидатствали по стратегиите, действителен притежател обаче се явявал точно упрекнатият.

Обвиняемият беше докаран в правосъдната зала в инвалидна количка.

Към сегашния миг, по това наказателно произвеждане тази седмица, има призовани редица длъжностни лица от Държавна фирма „ Земеделие “, в това число и някогашни шефове на Държавна фирма „ Земеделие “, които ще бъдат разпитвани на този стадий в качеството на очевидци. Призован е като очевидец Румен Порожанов. Това съобщи наблюдаващият прокурор Ангел Кънев.

По-рано през днешния ден Специализираната прокуратура внесе в Специализирания углавен съд искане за установяване на най-тежка мярка за неотклонение „ задържане под стража “ на Миню Стайков.

Instagram
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Виолета Русенова Източник:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР