Свят Коя е жертвата, разчленена от руския професор Олег Соколов

...
Свят Коя е жертвата, разчленена от руския професор Олег Соколов
Коментари Харесай

Коя е жертвата, разчленена от руския професор

Свят Коя е жертвата, разчленена от съветския професор Олег Соколов обезглави обичаната си и хвърли частите й в река 11 ноември 2019, 11:48  Коя е жертвата, разчленена от съветския професор
Коя е жертвата, разчленена от съветския професор
 Смъртоносен вирус се популяризира в Тихия океан
Смъртоносен вирус се популяризира в Тихия океан
 Оставка, завършек на ерата Моралес в Боливия
Оставка, завършек на ерата Моралес в Боливия
 Рядко събитие - Меркурий ще премине пред Слънцето
Рядко събитие - Меркурий ще премине пред Слънцето
 Русия и Съединени американски щати стартират борба за сирийския нефт
Русия и Съединени американски щати стартират борба за сирийския нефт
 „ Без Съединени американски щати нито Германия, нито Европа могат да се защитят ефикасно “
„ Без Съединени американски щати нито Германия, нито Европа могат да се защитят ефикасно “
 Япония приветства своя император
Япония приветства своя император
 „ Израснах, заобиколен от нередности, наркотрафиканти и дилъри на дрога “
„ Израснах, заобиколен от нередности, наркотрафиканти и дилъри на дрога “

звестен съветски историк призна, че е умъртвил любовницата си, някогашен студентка, откакто у него бе открита раница с отрязани женски ръце.

63-годишният Олег Соколов е бил пийнал, когато паднал в реката, до момента в който се опитвал да изхвърли елементи от тялото на младата жена, оповестяват съветските медии.

Тогава полицията открива обезглавеното тяло на 24-годишната Анастасия Йешченко в дома му.

Арестуваха прочут съветски историк, носел елементи от женско тяло

"Той призна виновността си ", съобщи юристът му Александър Почуев пред организация AFP и добави, че мъжът съжалява за стореното и в този момент сътрудничи на полицията.

Съобщава се, че проф. Соколов е споделил на полицията, че е умъртвил обичаната си по време на спор и по-късно е отрязал главата, ръцете и краката й. Той е възнамерявал да се отърве от тялото, преди да се самоубие обществено, облечен като Наполеон.

Почуев съобщи, че проф. Соколов - който е подложен на болнично лекуване за хипотермия - може да е изпаднал в стрес, твърди юристът му.

Коя е жертвата

Анастасия Йешченко се реалокира в Санкт Петербург от Краснодарския район. Преди гибелта си тя е работила по своята дисертация.

"Анастасия беше тиха, блага и постоянно отлична студентка ", споделя прочут на жертвата. "Абсолютно всички бяха наясно с връзката им ".

Руски медии оповестяват, че майка й е била лейтенант в полицията, татко й е преподавал в полицейско учебно заведение. Анастасия има и брат, който е някогашен вратар на националния тим по футбол за юноши.

Именно той споделя, че тя му се е обадила разплакана в ранните часове на 8 ноември, като му споделя, че Соколов я е блъснал.

Причината за абсурда им бил, че Анастасия е желала да отиде на рождения ден на собствен другар и да остане да спи в студентските общежития, само че професорът не е одобрил концепцията.

Към 01:49 сутринта Анастасия още веднъж позвънява на брат си, като му споделя, че е добре. И това е последният път, в който той чува сестра си.

Тригодишната връзка на Анастасия в женения професор е била общоизвестна в университета.

Нейни другари споделят, че тя е била отлична студентка, умна и е споделяла пристрастеността на Олег Соколов към Наполеоновата история.

Кой е проф. Соколов

Олег Соколов е прочут историк, един от създателите на военноисторическото възстановително придвижване в Русия.

Той е почетен с ордена "Légion d'Honneur " на Франция.

Историкът е написал няколко книги за Наполеон Бонапарт, а също по този начин е съдействал като исторически съветник по няколко кино лентата. Той и Йешченко са работели дружно по няколко произведения. Двамата са изучавали френската история и са се наслаждавали на носенето на костюми от интервала, като проф. Соколов се обличал като Наполеон.

Студентите го разказват като надарен учител, говорещ френски и подражаващ на Наполеон, само че и като "странник ", наричал обичаната си "Жозефин " и искащ да се обръщат към него със "сир ".

Той е и член на Францискския институт за обществени науки, стопанска система и политика (ИСЕП), който в събота съобщи, че го отстранява от позицията му в научния комитет.

"Ние с смут научихме за жестокото закононарушение, за което е отговорен Олег Соколов ", се споделя в изказването. "Никога не бихме могли да си представим, че той може да извърши толкоз непоносимо действие ", се прибавя в изказването.

ИСЕП е учреден от племенницата на крайнодясната лидерка Марин Льо Пен и някогашния народен представител от крайнодясната партия Национален фронт.
Руски професор призна за ликвидиране след открити женски ръце в раница  русия професор ликвидиране жена  русия професор ликвидиране жена  русия професор ликвидиране жена  русия професор ликвидиране жена
Намериха милионерка, убита и зазидана в хладилника ѝ

Намериха разстрелян българин в Испания

Убийство на българка и децата ѝ потресе Канада

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР