Свят Импийчмънта на Тръмп, какво се случва Тръмп е обвинен,

...
Свят Импийчмънта на Тръмп, какво се случва Тръмп е обвинен,
Коментари Харесай

Импийчмънта на Тръмп, какво се случва

Свят Импийчмънта на Тръмп, какво се случва Тръмп е упрекнат, че е отказал американска военна помощ на Украйна, с изключение на, в случай че тя не окаже напън върху нeговия конкурент за президент на страната на изборите през 2020 година и не разгласи обществено следствие за корупция против Джо Байдън  Надежда Неменски 14 ноември 2019, 06:51  Импийчмънта на Тръмп, какво се случва
Импийчмънта на Тръмп, какво се случва
 Шимпанзета убиват човешки бебета в Уганда
Шимпанзета убиват човешки бебета в Уганда
 Климатичните промени или корупцията потопиха Венеция
Климатичните промени или корупцията потопиха Венеция
 Вучич желае „ Малък Шенген ”, в Косово сочат към Путин
Вучич желае „ Малък Шенген ”, в Косово сочат към Путин
 Тези открития трансформират всичко, което знаем за световното стопляне
Тези открития трансформират всичко, което знаем за световното стопляне
 Той е талант, най-младият висшист в света и е на 9 години
Той е талант, най-младият висшист в света и е на 9 години
 Мистерия: хиляди мъртви птици край езеро
Мистерия: хиляди мъртви птици край езеро
 Арктически мраз скова Съединени американски щати
Арктически мраз скова Съединени американски щати

риключи първият ден от обществените чувания в Камарата на представителите в Съединени американски щати по следствието за импийчмънт против президента Доналд Тръмп.

Двама високопоставени американски дипломати – Уилям Тейлър и Джордж Кент – приказваха в продължение на повече от пет часа в следената от демократите долна камара на Конгреса за своите безпокойства във връзка искане на Тръмп Украйна да проверява неговия конкурент демократ Джо Байдън на фона на задържането на американската военна помощ за някогашната руска република, съобщи Асошиейтед прес.

В Съединени американски щати започнаха публично импийчмънта на Тръмп

Демократите проверяват дали двете неща са свързани.

Тръмп е упрекнат, че е отказал американска военна помощ на Украйна, с изключение на, в случай че тя не окаже напън върху нeговия конкурент за президент на страната на изборите през 2020 година

и не разгласи обществено следствие за корупция против господин Байдън.

Уилям Тейлър, настоящият дипломат на Съединени американски щати в Украйна, съобщи, че на член от неговия екип е казано, че господин Тръмп е ангажиран да упражнява напън за следствие против Байдън. Тръмп непосредствено изискал украинско следствие против противника си от партията на демократите, написа Би Би Си (BBC).

Самият Доналд Тръмп твърди, че не си спомня да е правил сходни мнения. Той отхвърля всевъзможни непозволени дейности от своя страна и назовава следствието „ лов на вещици”.

Доналд Тръмп за Пелоси: Тази се побърка

Изслушванията в комисията по разузнаването към Камарата на представителите ще продължат в петък с някогашния американски дипломат в Киев Мари Йованович, която беше отстранена от поста през май по разпореждане на Тръмп. Другата седмица ще дадат показания още осем очевидци, отбелязва АП.

След края на първия ден от чуванията комисията по разузнаването към

долната камара на Конгреса отхвърли импортирано от републиканците предложение да бъде изпратена призовка до разобличителя ,

който стана причина за започването на следствието за импийчмънт против президента, да се яви, с цел да даде показания при закрити врата.

Гласуването беше по партийна линия. „ Знам, че ви е боязън от чуване на разобличителя”, сподели конгресменът републиканец от щата Тексас Майк Конауей, който внесе предлагането.

Тръмп: Това е държавен прелом

Разследването за импийчмънт стартира, откакто въпросният изобличител, чиято идентичност е защитавана в загадка, се оплакал от телефонния диалог сред американския президент и украинския му сътрудник Володимир Зеленски на 25 юли. Според него Тръмп е оказал напън върху Зеленски Украйна да проверява Хънтър Байдън, наследник на евентуалния претендент на демократите на президентските избори в Съединени американски щати следващата година. За разобличителя се знае, че е чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ, причислен в Белия дом.

Президентът на Тръмп сподели, че не е гледал и една минута от първите обществени чувания

по следствието за импийчмънт против него, съобщи Асошиейтед прес. „ Чувам, че е смешка. Не гледах и една минута”, сподели Тръмп на взаимната си конференция в Белия дом с турския си сътрудник Реджеп Тайип Ердоган.

Президентът на Съединени американски щати увери, че е бил „ прекомерно зает” с държавни каузи, тъй като (е бил на среща) с турския си сътрудник. „ Това е имитация и тя не трябва да бъде допусната”, добави той, визирайки следствието за импийчмънт.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР