Свят Дъщерята на иранския военен командир Сюлеймани отправи смъртна заплаха

...
Свят Дъщерята на иранския военен командир Сюлеймани отправи смъртна заплаха
Коментари Харесай

Дъщерята на иранския военен командир Сюлеймани отправи смъртна заплаха

Свят Дъщерята на иранския боен пълководец Сюлеймани насочи смъртна опасност " Семействата на американските бойци в Близкия изток ще прекарват дните си, очаквайки гибелта на своите деца ", сподели Зайнаб Сюлеймани 6 януари 2020, 06:23
" Златен глобус ": Ето кои са огромните спечелили
 Дъщерята на иранския боен пълководец Сюлеймани насочи смъртна опасност
Дъщерята на иранския боен пълководец Сюлеймани насочи смъртна опасност
 Хърватия има нов президент
Хърватия има нов президент
 Кого ще избере Хърватия – дамата от народа или градския социалист
Кого ще избере Хърватия – дамата от народа или градския социалист
 Ще има ли война? Съединени американски щати набелязаха 52 цели за 52 заложници в Иран
Ще има ли война? Съединени американски щати набелязаха 52 цели за 52 заложници в Иран
 Защо се появи хаштаг Трета международна война, напрежението пораства
Защо се появи хаштаг Трета международна война, напрежението пораства
 Съединени американски щати и Иран се доближават от ден на ден до ръба
Съединени американски щати и Иран се доближават от ден на ден до ръба
 Феномен: Три слънца в небето над Китай
Феномен: Три слънца в небето над Китай

ъщерята на иранския военачалник Касем Сюлеймани насочи закани против американските военни, съобщи Асошиейтед прес.

На почналата тази заран в Техеран траурната гала в памет на татко й Зайнаб Сюлеймани сподели,

че "семействата на американските бойци в Близкия изток ще прекарват дните си, очаквайки гибелта на своите деца ".

Говорейки пред голямото голям брой, събрало се в иранската столица, тя съобщи, че Съединени американски щати и неговият съдружник Израел ги чакат "черни дни " поради убийството на татко й, съобщи Ройтерс.

"Тръмп, безумецо, не мисли, че всичко свършва с мъченическата гибел на татко ми ", сподели тя, обръщайки се към американския президент.

Soleimani: General's daughter warns US of 'dark day' https://t.co/SIEfZErMwu
— BBC News (World) (@BBCWorld) 6 януари 2020 година
Преди това - в неделя - президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп пък даде обещание "голямо възмездие ", в случай че Техеран стартира офанзива, с цел да отмъсти за убийството на иранския боен пълководец Касем Сюлеймани, засилвайки опасенията от спор, заяви Агенция Франс Прес.

Тръмп, който приказва в Еър Форс 1 на връщане към Вашингтон, също съобщи, че ще наложи "много огромни наказания " на Ирак, в случай че извърши гласуваната в Народното събрание поддръжка за изгонването на американските войски от страната на фона на гнева за гибелта на иранския военачалник Сюлеймани при удар покрай интернационалното летище на Багдад.

Ще има ли война? Съединени американски щати набелязаха 52 цели за 52 заложници в Иран

Пред публицисти в президентския аероплан Тръмп на път за Вашингтон сподели: "Ако те фактически изискат от нас да си тръгнем, в случай че не го създадем на една доста другарска основа, ние ще им наложим наказания, каквито те не са виждали до момента ".

Тръмп подсети, че Съединени американски щати имат доста скъпа военновъздушна база там, чието създаване е коствало милиарди долари и добави:

"Няма да си тръгнем, до момента в който те не платят за нея ", съобщи Ройтерс.

Ракети против военна база на Съединени американски щати, гърмеж до посолството в Багдад

Президентът също така заплаши Иран с огромни репресивни ограничения при положение на иранска офанзива против американски обекти в Близкия изток в символ на възмездие за убийството на военачалник Касем Сюлеймани.

"Ако създадат каквото и да е, ще има огромни наказателни ограничения ", предизвести Тръмп пред публицисти в самолета, с който се връща във Вашингтон от двуседмичната си почивка във Флорида.

Съединени американски щати убиха военачалник – воин за Иран

Тръмп още веднъж заплаши и с нанасяне на удар по ирански културни обекти. "Те имат право да убиват наши жители, а ние нямаме право да пипаме техните културни обекти? Не става по този начин ", съобщи Тръмп, представен от Франс прес.

Той сподели, че обмисля разсекретяването на разследващи данни, свързани с убийството на Сюлеймани.

Защо се появи хаштаг Трета международна война, напрежението пораства

По отношение на Северна Корея Тръмп сподели, че не чака севернокорейският водач Ким Чен-ун да наруши обещанието си по отношение на денуклеаризацията, само че призна, че това би могло да се случи, съобщи Ройтерс.

"Не мисля, че той ще наруши думата, която ми даде, само че може и да го направи ", сподели Тръмп пред репортерите.



Есмаил Гаани, новият командващ иранските сили Ал Кудс след ликвидирането на техния пълководец Касем Сюлеймани при американски удар в Багдад

даде обещание, че ще бъде отмъстено за убития ирански военачалник, съобщи Асошиейтед прес.

Гаани насочи това предизвестие в изявление за иранската държавна телевизия, излъчено през днешния ден.

То беше отправено в миг, в който Техеран разгласи, че отхвърля да се придържа към оставащите задължения по нуклеарната договорка със международните сили в отговор на убийството на Сюлеймани.

Същевременно през днешния ден центърът на Техеран е изпълнен с доста хора от ранни зори, които носят портрети на Сюлеймани. Множеството се събра още преди 8 ч. локално време в региона на Техеранския университет, където иранският аятолах Али Хаменей ще отслужи молитва в памет на убития военачалник.

Германия, Франция и Англия приканват Иран да се откаже от ограниченията, които опонират на съглашението за иранската нуклеарна стратегия от 2015 година

Призивът бе насочен в взаимно изказване на немския канцлер Ангела Меркел, френския президент Еманюел Макрон и английския министър председател Борис Джонсън, предадоха международните организации.

"Призоваваме Иран да отдръпна всички ограничения, които не са в сходство с нуклеарното съглашение ", се споделя в документа.

Иран разгласи в неделя, че ще се откаже от осъществяването на всички задължения по нуклеарната договорка посред засиленото напрежение със Съединени американски щати поради убийството на авторитетния ирански военачалник Касем Солеймани.

Иранската държавна телевизия, цитирайки изказване на администрацията на президента на Иран Хасан Рохани, сподели, че страната няма да съблюдава рестриктивните мерки в нуклеарната договорка, касаещи обогатяването на уран, количеството на запасите от обогатен уран и изследователската активност, напомня Асошиейтед прес.

В изказването водачите на трите европейски страни също така акцентират поддръжката си за гарантиране на суверенитета и сигурността на Ирак и привързаността си към продължаването на битката против Ислямска страна, предадоха международните организации.

Те приканват Ирак да продължи да поддържа интернационалната коалиция в битката й против ИД.

Трите страни акцентират потребността от деескалация в Ирак и Иран и споделят, че са подготвени да продължат разговора с всички страни за реализиране на такава деескалация.

Те приканват Иран да се въздържа от каквито и да е насилствени дейности.

Трите страни показват и безпокойствие от отрицателната роля, играна от Иран в района, по-специално от тази на силите Ал Кудс при командването на военачалник Касем Солеймани.



 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: Доналд Тръмп Съединени американски щати Ирак Иран .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
49 коментара  1 Сменяме софтуера на компютъра, с цел да употребяваме услугите на Национална агенция за приходите  1 Отпада " абонаментната такса " в детските градини в София  1 Как ще ни вземат налог, в случай че почиваме в Турция  1 Проверяват болничните, издадени сред Коледа и Нова година --> Пaрите ни  Сменяме софтуера на компютъра, с цел да употребяваме услугите на Национална агенция за приходите Сменяме софтуера на компютъра, с цел да употребяваме услугите на Национална агенция за приходите  Отпада Отпада " абонаментната такса " в детските градини в София  Как ще ни вземат налог, в случай че почиваме в Турция Как ще ни вземат налог, в случай че почиваме в Турция  Проверяват болничните, издадени сред Коледа и Нова година Проверяват болничните, издадени сред Коледа и Нова година Не пропускай  <br> Ванга: Ще пристигна Осмият и ще подпише, ще настъпи мир <br>
Ванга: Ще пристигна Осмият и ще подпише, ще настъпи мир
 <br> Койпрофилите на Марая Кери и други звезди в Туитър <br>
Койпрофилите на Марая Кери и други звезди в Туитър
 <br> Не сте подозирали за тези <strong> свойства </strong> на <strong> индийското орехче </strong> <br>
Не сте подозирали за тези свойства на индийското орехче
 <br> <strong> Тайната </strong> на <strong> хубостта </strong> от <strong> Древен Египет </strong> <br>
Тайната на хубостта от Древен Египет
Последни  <p><strong>Най-впечатляващите</strong> тоалети от премиите &quot;Златен глобус&quot;</p> Най-впечатляващите тоалети от премиите "Златен...  <p>Хвани ме, в случай че можеш: Tesla продаде 367 500 коли</p> Хвани ме, в случай че можеш: Tesla продаде 367 500 коли  <p>Най-гледаните&nbsp;<strong>песни </strong>от <strong>80-те до днес</strong></p> Най-гледаните песни от 80-те до през днешния ден  Леденото хоро в Калофер Мъжкото хоро се изви в ледените води на Тунджа  Силва Зурлева Последно довиждане със Силва Зурлева  <p>Любовен хороскоп за 2020</p> Любовен хороскоп за 2020  Галактиката на Рубин " Хъбъл " снима гигантска " вселена Годзила "  " Златен глобус ": Ето кои са огромните спечелили  <p><strong>Най-добрите и най-лошите</strong> диети&nbsp;за 2020 г.</p> Най-добрите и най-лошите диети за 2020 година  Жълт и оранжев код за мощен вятър, ето къде Жълт и оранжев код за мощен вятър, ето къде  Българин почина в Солун при конфликти сред агитки Българин почина в Солун при конфликти сред агитки  Явор Ненков Момчето, което избира морето. И Военноморските сили  <p>Дъщерята на Сюлеймани отправи&nbsp;<b>смъртна заплаха&nbsp; &nbsp;</b></p> Дъщерята на Сюлеймани насочи смъртна...  <p><strong>Богоявление е!</strong> Днес небето се отваря за желания</p> Богоявление е! Днес небето се отваря за стремежи  Зоран Миланович Хърватия има нов президент  <p>Верижна злополука затвори пътя Пловдив &ndash; Карлово</p> Верижна злополука затвори пътя Пловдив – Карлово  <p><strong>Тайната</strong> на<strong> красотата</strong> от <strong>Древен Египет</strong></p> Тайната на хубостта от Древен Египет  <p>Синдикати и работодатели: В България токът е рекордно скъп</p> Синдикати и работодатели: В България токът е рекордно...  <p><strong>Какъв е номерът на 50 Cent?</strong> Какво питат британците външното си министерство</p> Какъв е номерът на 50 Cent? Какво питат британците...  <p>Не сте подозирали за тези <strong>свойства </strong>на <strong>индийското орехче&nbsp;</strong></p> Не сте подозирали за тези свойства на индийското... Всичко от през днешния ден Виц на деня Блондинка се възмущава: – До по кое време този геноцид над българското население и просвета!? Вчера в детската градина са учили детето ми на арабски числа... Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Откриха монумент на Капитан Петко челник в Борисовата градина  Хемингуей предлага: Книгите, които да прочетем  Любовниците от Аушвиц: историята, която трогна света  Тайната на положителния самун и препоръките по какъв начин да го съхраняваме  Френско списание от 30-те: София съвсем не е балкански град  Маги Джанаварова за „ Маскираният артист “: Най-много ме разсмя съмнение, че съм Геро Най-много ме разсмя догатката... Водещи вести  Българин почина в Солун при конфликти сред агитки Българин почина в Солун при конфликти сред агитки  <p><strong>Богоявление е!</strong> Днес небето се отваря за желания</p> Богоявление е! Днес небето се отваря за стремежи, честваме Йордановден  Явор Ненков Момчето, което избира морето. И Военноморските сили  <p>Най-гледаните&nbsp;<strong>песни </strong>от <strong>80-те до днес</strong></p> Вижте най-гледаните песни в YouTube от 80-те до днес
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР