Свтора почивка блокират работата на парламента, защото се договарят за

...
Свтора почивка блокират работата на парламента, защото се договарят за
Коментари Харесай

Нинова: Блокират работата на парламента, защото се договарят за постове и пари

Свтора отмора блокират работата на Народното събрание, тъй като се договарят за постове и пари сега. Не ги интересува нито бюджет, нито данъчни закони. Това безсрамие сред тях се трансформира в мъка за страната. Това разяснява пред публицисти в Народното събрание Корнелия Нинова, ръководител на Парламентарната група (ПГ) " Българска социалистическа партия за България ".

От " Продължаваме промяната - Демократична България " желаеха отмора, директно откакто съвещанието бе обновено след поискана отмора от името на ПГ Движение за права и свободи.

Нинова уточни, че поради едно уволняване в " Пирогов " е блокирана цялата страна. Ако ще е по този начин за всяка промяна във властта, какво ще прави България и българският народ, разяснява тя. 

" Като някаква триглава ламя трите партии са отворили усти да обхванат цялата страна. Сега регулаторите се разделят на три, като че тия регулатори не са самостоятелни органи и не би трябвало да контролират тъкмо връзките в ръководещите, да ги управляват и по този начин нататък ", сподели Нинова. 

" Разпределяне на порции, на три страната се дели, това и вие сте очевидци, какъв блокаж и каква мъка е за цялата страна. Почти най-после на годината сме, както виждате нито бюджет потегля, нито данъчни закони. Думи не стигат, с цел да се опише това безсрамие ", сподели водачът на левицата и добави, че по този начин не може да се ръководи страна.

Относно готвените конституционни промени, Нинова напомни, че от " Българска социалистическа партия за България " са срещу тях.

По думите ѝ един от причините им е, че не може Народно заседание с такава ниска легитимност да трансформира главния закон.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР