Свръхдозите само в САЩ са отговорни за около 60 000

...
Свръхдозите само в САЩ са отговорни за около 60 000
Коментари Харесай

Нова ваксина може да имунизира мозъка срещу действието на хероина

Свръхдозите единствено в Съединени американски щати са виновни за към 60 000 смъртни случая през последната година, само че учените се надяват, че нови ваксини, които ще създадат мозъка “имунизиран ” против изменящи съзнанието химически субстанции, може да позволи рецесията с опиатите в близко бъдеще.

Комбинирана ваксина, която обезпечава отбрана, както от резултатите на хероина, по този начин и от резултатите на синтетичния опиоид фентанил се създава от откриватели в Съединени американски щати. Те се надяват, че един ден тя ще помогне да се избегне пристрастяването и да се предотвратят съдбовните свръхдози.

Според учените усилването на използването на синтетичните опиати значи, че потреблението на ваксини за опълчване на нездравословното влияние на опиатите може да е по-важно от всеки път.

“Има незабавна потребност да се открият ефикасни лекарстени средства, които да се оправят с пристрастяването към опиатите. Все по-често наркозависимите употребяват синтетични опиати, като от време на време силата на някои от тях надвишава силата на хероина 100 пъти ”, коментира химика Ким Янда от изследователския институт Скрипс в Калифорния. 

Science Alert

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР