Своя полуюбилей отпразнува тези дни бившата плеймейтка и настояща изискана

...
Своя полуюбилей отпразнува тези дни бившата плеймейтка и настояща изискана
Коментари Харесай

Християн награди Светлана Гущерова за послушанието: Ето какво й "сервира" за ЧРД!

Своя полуюбилей отпразнува тези дни някогашната плеймейтка и сегашна изискана дама Светлана Гущерова. Казваме второто с леко мигане, тъй като колкото и да се пробва, човек от предишното си не може да избяга, само че... е, най-малко е значимо да опита да се промени.



От години това демонстрира, че прави Гущерова, която се е трансформирала в многодетна майка и хрисима брачна половинка и стопанка. Знаем, че съвсем не излиза от у дома, загърбила е познати и другари и е напълно в услуга на желанията и потребностите на мъжа си. Който нямаше по какъв начин да не я награди за послушанието.



Християн Гущеров заведе жена си на нейното обичано място за празника, а точно сантиментална Венеция. Децата, несъмнено, останаха при свекървата, която ги гледа и която изпрати умилителния им подарък за Гущерова по мрежата - тортичка във формата на сърце с благ надпис.



Също торта, също в сърцевидна форма и също с надпис " Честит рожден ден, моя обич ", плюс букет розови рози пък подари на Светлана брачният партньор й. Според осведомени обаче цветът на розите издава доста, а розовият приказва, че първичната пристрастеност от дълго време към този момент е отминала. Което е и обикновено за години брак и три деца, допускаме...

" На жена се подаряват кървавочервени рози, това е удостоверение за огнена, изпепеляваща и безконечна обич. Ама то добре, че не й е връчил жълти, които са на пренебрежение ", разясняват из нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР