Своеволията на водачите в градския транспорт в Пловдив продължават. За

...
Своеволията на водачите в градския транспорт в Пловдив продължават. За
Коментари Харесай

Своеволията в градския транспорт в Пловдив продължават: Шофьори сменят маршрута си самоцелно

Своеволията на водачите в градския превоз в Пловдив не престават. За следващия подобен случай алармира читателка на TrafficNews , която описа, че през днешния ден рейс по линия 116, който е чакала на спирка, не е минал.  
Прочетете още
„ Тази заран изчаквах рейс № 116 на спирката на магазин Бриколаж на бул. „ Шести септември “. С мен имаше още хора, които над час стояха и чакаха. Без обаче да бъдат осведомени, че лидерът на рейса взима своеволни решения, ние разбираме, че вместо да мине през спирката, през която би трябвало да мине, рейсът минава откъм гърба по бул. „ Марица-Юг “ и излиза до магазин Billa ”, описа дамата.

Тя добави, че при въпрос към водач на въпросната линия какво се случва и за какво рейсът не минава през въпросната спирка, тя е получила отговор:

„ Минават откъм гърба по бул. „ Марица-Юг “. Можете да отидете зад Бриколажа и като видите рейс му махайте с ръце и водачът ще ви види и ще спре “, споделил лидерът на рейса.

Жената обаче изрично декларирала, че рейсът си има спирка, на която би трябвало да стопира, както и че не е „ стопаджийка “.

„ Отговор от компанията транспортьор ще получим ли и рейсът в миналото ще стартира ли да си съблюдава маршрута? “, пита дамата.

Медията ни препрати сигнала към шефа на общинското дружество „ Организация и надзор на превоза “ Георги Стоилов, който съобщи, че това е следващ сигнал по тематиката. Увери, че е упълномощил инспекция по случая, както и добави, че за изменените направления, не признават курсовете на водачите. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР