Своеобразна супер неделя ще затвори кръга в английската Висша лига

...
Своеобразна супер неделя ще затвори кръга в английската Висша лига
Коментари Харесай

Супер неделя във Висшата лига: Футболни прогнози за мачовете на големите 4 в Англия

Своеобразна супер неделя ще затвори кръга в британската Висша лига преди паузата за мачове на националните тимове. 4 от 6-те огромни тима на Острова имат мачове в края на уикенда, а нашият типстърски екип ви предлага няколко забавни футболни прогнози за срещите им. 
За съботния ден Националната лотария предлага бонус увеличена облага за 3 мача в колонка (подробности ще намерите на този линк).
Арсенал – Борнемут, Висша лига, 16,00 часа
Арсенал посреща Борнемут в мач от осмия кръг на Висшата лига. Гостите пътуват за столицата с редица контузени играчи, като петима съществени играчи няма да играят за отбора на Еди Хау. Арсенал пък ще продължи да бъде без Александър Лаказет, само че не считам, че „ топчиите ” ще пропуснат опцията леко да вземат трите точки.
Домакините имат единствено един хикс в последните си пет мача, а две от успехите са във Висшата лига. Борнемут пък записа съмнения в последните си мачове, губейки от Бъртън за Купата, а също по този начин направи хикс с Уест Хем. Ако погледнем мачовете сред двата отбора на „ Емирейтс ”, то Арсенал постоянно е праволинеен в побеждаването над съперника, а в неделя не виждам по какъв начин е допустимо да бъде друго с оглед събитията при гостите с контузиите.
Прогноза : Победа за Арсенал – 1,44 коефициент.
Манчестър Сити – Уулвърхемптън, Висша лига, 16,00 часа
Манчестър Сити продължава да държи под огромно напрежение водача Ливърпул, въпреки да е на пет точки за европейския първенец. Сити играе доста солидно след загубата от Норич (2:3) в Англия, а също по този начин и в ШЛ. Уулвърхемтпън пък мъчно съумява да се оправи с мачовете в Лига Европа и в шампионата и това се отразява върху играта на отбора, воден от Нуно Ешпирито Санто.
Гостуване на „ Етихад ”, когато Сити е догонващ е повече от неприятно място за аудиенция и не считам, че „ жителите ” ще имат проблеми в тази среща за триумфа. Въпреки това смятам, че е допустимо Уулвс да вкара гол при визитата си Манчестър. Сити има огромни грижи в отбранителната част на терена, откакто съществени играчи са навън поради контузии, до момента в който гостите умеят да бележат голове.
7777.bg ни дава прелестен коефициент от 2,10 да се изиграе. От началото на сезона Уулвс не съумя да се разпише единствено при загубата си от Спортинг Брага в Лига Европа, до момента в който в Англия подобен случай няма.
Прогноза : Отбор хазаин да завоюва и двата тима да отбележат гол (2.10) 

Саутхемптън – Челси, Висша лига, 16,00 часа
Саутхемптън посреща лондонския Челси в трети мач от следобеда на Англия в неделя. Домакините играят доста добър футбол, който обаче не им носи никакви позитиви, що се отнася до резултата. Челси пък не съумява да се укрепи в отбраната, като постоянно позволява голове от нищото, въпреки да побеждава по-леките си противници.
Челси „ обича ” да гостува на южния бряг, като е в серия от четири следващи победи на „ Сейнт Мерис ”. Саутхемптън пък не може да запише победа като хазаин през новия сезон и най-логичният знак тук за мен е победа за госта.
Твърде евентуално е да се комбинира и с гол/гол или над 2,5 попадения, защото в мачовете на Челси като посетител има приблизително по 4 гола в последните им шест мача.
Прогноза : Над 2.5 гола; И двата тима да отбележат гол
Нюкасъл – Манчестър Юнайтед, Висша лига, 18,30 часа
В последния мач от кръга Нюкасъл Юнайтед посреща Манчестър Юнайтед на „ Сейнт Джеймсис Парк ”. Резултатите и играта на гостите са неуместни, а „ алените дяволи ” заемат 10-ото място след седем изиграни кръга. Още по-тежка е обстановката при „ свраките ”, които са предпоследни с девет точки и без аспект за спасението си в елита.
Обичайно Юнайтед взима успехите на Север, само че това се случва, когато е мощен, а този случай надалеч не е подобен. Смятам, че някогашният състезател на гостите – Стив Брус, напълно добре знае по какъв начин може да спре Ман Юнайтед и ще даде всичко от себе си, с цел да го стори и да прибави още точки в актива си. „ Подхлъзване ” за Юнайтед в Нюкасъл не е нещо толкоз извънредно в миналите срещи, като в два от последните шест мача „ джордитата ” или бият, или вършат еднакъв.
Смятам, че тук може да се потърси изненадата с оглед формата на „ алените дяволи ”, които нямат победа като посетител в 10 следващи мача. 
Прогноза : Нюкасъл или тъждество (коефициент 1.95) 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР