Своеобразен почит към делата на всички будители на словото, селекцията

...
Своеобразен почит към делата на всички будители на словото, селекцията
Коментари Харесай

Пускат във Вайбър за 24 май тематични стикери за хора, които обичат българския език и литература

Своеобразен респект към делата на всички будители на словото, селекцията стикери „ 24 май “ ни припомня на първо място, че да пишеш на български е най-хубавият метод да отпразнуваш 24 май

Със специфични 12 стикера във Вайбър издателство „ Сиела “ и Rakuten Viber означават Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност. На тях по реформаторски метод, комбиниращ непорочност на изображението, обич към българската литература и елегантно възприятие за комизъм, художникът Дамян Дамянов съумява да съобщи любовта ни към езика.

Какво ли биха написали Св. св. Кирил и Методий, в случай че имаха телефони? Как да пишем на български, употребявайки единствено стикери? Кои са класиките в жанра в литературната ни съкровищница, без които историята ни не би била същата?

Стикерите може да или да изтеглите изцяло гратис от пазара за стикери през идващите три месеца.

В дни на светещи вести, информативен звук и поляризирани отзиви най-простичките поздрави като „ Лека нощ “ и „ Пиши ми “ могат да насочат най-силното обръщение. Да ги напишем на български!
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР