Свободната, отговорна и национална преса е един от най-важните поддръжници

...
Свободната, отговорна и национална преса е един от най-важните поддръжници
Коментари Харесай

Ердоган: Следващата година е най-големият крайъгълен камък към изграждането на велика Турция

Свободната, виновна и национална преса е един от най-важните поддръжници на усилието на нашата страна да реализира ярко бъдеще, съобщи турският президент Реджеп Тайип Ердоган, представен от " Хюриет дейли нюз ".

Държавният глава сподели това на церемонията по разпределяне на " Анадолските медийни награди " в президентския замък в Анкара нощес.

В речта си Ердоган акцентира, че въздействието на Турция в района е към този момент прието, а държавното управление му ще остане твърдо в решимостта си да реализира задачите, които си слага за стогодишнината от основаването на републиката през 2023 година

" Днес ние сме на прага на 2023 година, най-големият крайъгълен камък към построяването на велика и мощна Турция. Последната вяра на тези, които се борят да държат Турция настрана от преструктурирането на световната система, е да съживят остарялата Турция през 2023 година ", съобщи Ердоган и изрази благопожелание " те още веднъж да се провалят ".

На церемонията на шестото издание на Анадолските медийни награди, присъждани от Съюза на анадолските издатели, " Годишната премия за връзки " получи шефът по връзки на турското президентство Фахреттин Алтун.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР