Свободата в журналистиката, в която работех повече от 20 години

...
Свободата в журналистиката, в която работех повече от 20 години
Коментари Харесай

Йончева и Добрев продължиха сагата за корупцията от различни телевизии

Свободата в публицистиката, в която работех повече от 20 години я няма. Ако тя се върне и аз ще се завърна още веднъж към публицистиката. Свобода има в обществените медии, само че има и такива медии, които въздействат доста на публичното мнение. Това съобщи представителят на ПГ на Българска социалистическа партия Елена Йончева в утринния блок на Българска национална телевизия. " Внесла съм документи в прокуратурата за схемите свързани със санирането и граничната ограда. Оградата е елементарно преодолима. И там внесохме сигнал и документи в прокуратурата ", разкри още тя. " Аз персонално съм имала сметка в КТБ, само че не съм взела участие в схеми. Ако има някой, който има подозрение за моите сметки, дано да подаде сигнал в съответните органи ", сподели още националният представител. " Нямам никакво отношение към Делян Добрев, а към схемите в Хасково ", приключи Елена Йончева.

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев разяснява в студиото на утринния блок на бТВ вотът на съмнение към държавното управление на Бойко Борисов. „ Не споделям, че нещата в България са цветя и рози “, съобщи Добрев и добави, че Българска социалистическа партия са спукали гума по всички причини за импортирания избор на съмнение.

Относно борбата с депутатката от Българска социалистическа партия Елена Йончева, Делян Добрев съобщи, че е доста елементарно да се рови в предишното на някой и да се хвърлят кьовфишеци. „ Миналата седмица отхвърлих всяко едно изказване на Йончева. Вчера кизлезе Йончева и стартира отново да приказва лъжите си и аз тогава не устоях и излязох и й зададох няколко въпроса “, сподели той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР