Свободата не може да бъде дар, трябва да се отстоява

...
Свободата не може да бъде дар, трябва да се отстоява
Коментари Харесай

Иванов: Откриват се възможности потенциалът на България да се отприщи

Свободата не може да бъде подарък, би трябвало да се отстоява от всяко потомство. Това съобщи през днешния ден при откриването на акцията на " Продължаваме промяната - Демократична България " съпредседателят на втората коалиция Христо Иванов.

" Тази демократична общественост е обединена и се трансформира в гравитационен център на от ден на ден дребни и огромни организации, групи, обособени жители. Това е лавината, която се надяваме на края на акцията да подсигурява победа ", означи той.

През идващите месеци пред България се откриват " големи благоприятни условия капацитетът " ни да се отключи и бързо да усетим, че страната се движи напред, сподели още Иванов.

" Все повече българи се сплотяват към фантазията за България с естествени европейски приходи, обикновено европейско правораздаване, обикновено европейско обучение, обикновено европейско опазване на здравето, естествени европейски пенсии, естествени европейски улици, естествени европейски паркове и опазване на доста красивата ни природа ", означи пък съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков. " Към това обединяване се причисляват и цивилен придвижвания, които вписаха своята идея в книгата на идеите. "

Според Владислав Панев от " Зелено придвижване " победа на 2 апри ще обезпечи на всеки жител " подредена, зелена и сполучлива страна ".

“Всеки път, когато сме гледали към бъдещето, сме успявали, всякога, когато сме гледали в предишното, сме стигали до национална злополука “, добави пък съпредседателят на Политическа партия Асен Василев.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР