Свобода на Русия и един руският политик в изгнание Иля

...
Свобода на Русия и един руският политик в изгнание Иля
Коментари Харесай

Легион Свобода России призова цивилните да напуснат Белгород и ...

" Свобода на Русия " и един съветският политик в заточение Иля Пономарев настояват, че две села към този момент са под контрола на " освободителните сили ".

 

Във вторник заран " Свобода на Русия " разгласява видео, за което споделя, че е от руско-украинската граница. " Както всички наши съграждани, в Легиона мечтаем за една Русия, освободена от диктатурата на Путин. Но ние не просто мечтаем: поставяме всички старания, с цел да изпълним тези фантазии. Ние ще върнем земята си от режима сантиметър по сантиметър. ", чува се да споделя въоръжен боец от легиона.

 



Вчера Сибирският батальон съобщи, че " на територията на Руската федерация се водят яростни боеве ", публикувайки клип, за който се твърди, че демонстрира по какъв начин нейни бойци влизат в пердах с съветските държавни сили.

 

Ето и днешното изказване на военните групи:

" Обръщаме се към нашите съграждани: жителите на град Белгород, чиновниците на Белгородската администрация и всички, които ни чуят.

Убийците на Путин нанасят масирани удари по мирните украински градове, като слагат позициите си сред вашите домове, учебните заведения на децата ви и държавните институции. Всеки ден десетки елементарни почтени хора (предимно дами и деца) умират при обстрел от Белгород. Обстрелът на Украйна от територията на Белгород би трябвало да спре!

В тази връзка сме принудени да водим огън по военните позиции, които са ситуирани в градовете Белгород и Курск.

За да се избегнат жертви измежду цивилното население, призоваваме всички неотложно да изоставен градовете.

Призоваваме локалните управляващи да запазят човешкия живот и да стартират евакуация на градовете Курск и Белгород ".

 

ФрогНюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР