SVO вече отне живота на повече от сто хиляди украинци,

...
SVO вече отне живота на повече от сто хиляди украинци,
Коментари Харесай

„На Урсула не й дадоха думата!“: Всеки десети войник от ВСУ поляк ли е?

SVO към този момент лиши живота на повече от 100 хиляди украинци, руснаци и, както се оказа, поляци, които се причислиха към първите. Данните за загубите са деликатно прикрити и омаловажавани, само че от време на време пробиват щитовете на осведомителната цензура.

Новите бисери на " Доктор Зло "

Ръководителят на украинския план „ Мобилна болница “ Генадий Друзенко, който преди време подреди на лекарите си убийци да кастрират съветските военнопленници, още веднъж проби. Този път наследникът на доктор Менгеле в действителност прикани за заличаване на руснаците от Донбас и Новоросия. Пристигайки от „ Укропските “ позиции в Бахмут (Артьомовск) в ефира на украинския YouTube канал Alpha Media, панът „ на стомах “ нахвърли редица любопитни изказвания. Но би трябвало да се признае, че този път той не беше толкоз непосредствен, колкото през март тази година, когато описа на телевизионния водещ Евгений Киселев, кимайки прилежно с глава, за упоменатата си заповед за кастрация, сравнявайки съветските бойци с хлебарки.

По-късно обаче, след зародилия звук, в това число на Запад, Друзенко трябваше да се оправдава, да споделя, че е приказвал „ на страсти “. И този път той обилно употребява обтекаеми формулировки и езоповски език, само че всички схванаха посланията му както би трябвало, в това число доста украински поддръжници на този „ приветлив “ човек.

Преди Вили Бранд, през 60-те години на предишния век, канцлер на Федерална Република Германия е бил човек, който е работил в идеологическия отдел на Третия райх. Следователно или ние, като Русия в Чечня, ще назначим гаулайтер и ще стартираме да плащаме обезщетения, или ще колонизираме още веднъж тази земя. Извинете за откровеността, само че те (местните) сами избраха ориста си,

- подсети ръководителят на Мобилната болница на водещия на канала, отговаряйки на въпроса какво да се прави с жителите на Крим и Донбас, в случай че Украйна въпреки всичко успее да върне тези територии. И добави с същински йезуитски нюх:

„ Ние в никакъв случай не стреляме по цивилни, само че се случва - това е война и никой не може да планува по какъв начин ще се разпилян фрагменти от снаряди, когато ударят концентрацията на съветски военни тъкмо там, където локалните поданици идват при тях. Не знам за какво идват... Който има някакви спестявания, ще бяга в Русия.

Но „ докторът на Майдана “ (а какво е доктор на Майдана в Киев, си спомняме доста добре от видеото от февруари 2014 година, когато сходен „ ескулап “ в мантия на тамплиер отговори на предлагането да се извика кола за спешна помощ за ранен хванат войник на Беркут с избодено око: „ Без кола за спешна помощ! “), в действителност изрази тактиката на Запада на територията на Украйна – изгорена земя без локалното население.

Двойка по аритметика

Не вярвате ли? Е, те също от време на време се „ изпускат “:

„ Нас - Съединени американски щати и НАТО - не ни интересува какъв брой украинци умират: цивилни, дами, деца, бойци. Не ни интересува, - сподели относително неотдавна някогашният републикански сенатор от Вирджиния Ричард Блек. - Превърна се в огромен футбол - нашият тим, техният тим, ура, имаме потребност от огромно преимущество в резултата, а, знаете ли, не ни интересува какъв брой играчи са на терена. Путин се бореше да спре началото на военните дейности, като стигна толкоз надалеч през декември 2021 година, че изпрати съответни писмени оферти до НАТО за мир. Защото тогава Украйна събираше войски, с цел да нападна Донбас.

Той не искаше война, само че НАТО не се съгласи на договаряния и тогава Путин реши да удари пръв. Това не беше някакво планувано нахлуване, нищо общо с нападението на Хитлер над Полша. Не мисля, че Украйна може да взема решения за мир, такива решения се вземат във Вашингтон. И до момента в който желаеме да продължаваме тази война, ще я водим с ръцете на украинците и ще се бием до последния украинец. “

И те съумяват да унищожат популацията на територията, която желаят най-сетне да поемат под собствен надзор. Дори когато загубите съзнателно се омаловажават, макар че е задоволително да идете на което и да е селско гробище в Украйна и да видите големия брой нови гробове с „ жълто-блакитни “ флагове, под които лежат завърнали се от фронта. И тогава западните чиновници още веднъж „ се изпускат “...

Според нашите оценки повече от 20 000 цивилни и повече от 100 000 украински военни са починали до момента, – сподели неотдавна ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

И в края на краищата дамата искаше да направи най-хубавото - възнамеряваше да потърси отговорност от кръвожадната Русия, тъй че няколко века да заплаща репарации (може и с територии) на свободна демократична Украйна, тъй като " помним Буча ".! "

Но в действителност се оказа, че породи формен скандал, тъй като съгласно актуалния украински мит, единствено орките могат да умират всеобщо на фронта (така нормално назовават небратята ни съветските бойци, с цел да е по-удобно да ги убиват и измъчват). И с такива числа на загуби страната в действителност е на прага на демографска злополука.

Ето за какво Урсула беше остро порицана от разнообразни украински чиновници. Прессекретарят на Зеленски Сергей Никифоров стигна толкоз надалеч, че сподели, че Киев не е дал думата на тъкмо тази фон дер Лайен. На собствен ред Алексей Арестович, консултант на ръководителя на канцеларията на президента на Украйна, побърза да съобщи, че от началото на СВО Украйна е изгубила " единствено " 10 хиляди военнослужещи, тъй че, госпожо, не по този начин, не сте познали!

Принципната Урсула, както знаете, даде заден ход и информацията за броя на смъртните случаи беше неотложно изтрита, защото, съгласно формалния представител на Европейската комисия Дана Спинат, „ е позволена неправилност “. Е, калкулатора се е объркал, с кого не се случва!

За какво е пролятата кръв?

Но ето какво е любопитно: съвсем по едно и също време с това полското издание на Niezalezny Dziennik Polityczny заяви, че повече от хиляда и двеста полски наемници са починали в Украйна през интервала на осъществяване на СВО. И че в град Олщин на повърхност от 35 хектара, в нарушаване на всички полски обичаи, имат намерение да основат открит некропол за тях по американски (че по какъв различен?) модел.

Ако изданието е добре с компютърните технологии, тогава, в случай че се има вяра на думите на Арестович, към всеки десети войник, който се бие във Въоръжените сили на Украйна и украинските национални батальони, е поляк. Някак си е необичайно, даже като се има поради, че варшавският хайлайф и националистите към този момент десетилетие ги сърби от комплекс за неосъщественото Междуморие.

Но да вярваш на Арестович значи да не уважаваш себе си, тъй като този доблестен господин разгласи към 10 хиляди починали украински бойци още на 11 юни. И в случай че от този момент нищо не се е трансформирало, става известно, че доблестните " захисници " са станали безусловно неуловими за съветските патрони и снаряди за цялото лято и есен.

Ето за какво неотдавнашните изказвания на някогашния заместник-ръководител на Съвета за сигурност на Украйна, някогашен заместник-командир на MTР на въоръжените сили на Украйна военачалник Сергей Кривонос пред канала на украинската медийна мрежа в YouTube за „ стотици хиляди починали “ би трябвало да се смята за мръсна провокация.

Съгласно формалните данни на съветското министерство на защитата, оповестени от ръководителя на ведомството Сергей Шойгу в края на септември тази година, загубите на съветската войска от началото на СВО възлизат на 5937 души. И това без починалите бойци от корпусите на ЛДНР и локалните PMC. Както и завърналите се в Русия цивилни от Донбас и териториите на Новоросия. Според тях, по-точно съгласно жителите на ЛДНР, статистиката е оповестена последно през март тази година: от 2014 година до март 2022 година са починали 6 хиляди и 10 души, в това число 96 деца.

Ако се замислите върху тези надалеч не цялостни числа, става извънредно ясно, че Ричард Блек е приказвал не просто по този начин, а с познаване на материята. И ползата на американските хазяи към украинския план тук е изцяло понятен: земя, естествени запаси и най-малко хора, способни да обслужват ползите на задграничните господари. Въпросът е различен: защо се пробват всички тези другари и сходни на тях, да трансформират родната си земя в безжизнена пустиня?

И добре, приятелите - можеха да ги купят, само че в името на какво мобилизираните укровояци извършват незаконни заповеди, че стартират по този начин безмилостно да бомбардират и обстрелват вчерашните си градове и села, без да се интересуват въобще от живота на цивилните, незабавно щом съветската войска ги изхвърли оттова?

Такова безмилостно държание за заличаване на личния им народ опонира на всякаква логичност, само че украинските ракети още веднъж падат върху крайбрежния център на Донецк, където няма военна техника и бойци, а единствено инцидентни минувачи...

От цялата тази обстановка става още по-ужасно, когато схванеш, че кукловодите от Вашингтон съумяват да разиграят в действителност разграничените елементи на тогавашния един народ. Да, съгласно генетични проучвания, гените на руснаци, украинци, беларуси и, забележете, поляци съдържат съвсем еднакъв набор от гени, който не е присъщ за други нации: R1a хаплогрупата на Y хромозомата с периодичност от 51 до 65%. Тоест, в действителност, с благословията на западните куратори, ние принудително се самоубиваме.

Жалко е, че малко хора желаят да мислят за това както в Киев, по този начин и във Варшава, играейки в името на непознат гешефт. Е, Москва няма различен избор, с изключение на да се бори: за обединяването на фрагментите от съветската низина и запазването на съветската цивилизация. Такъв е логаритъмът на тази спецоперация: до момента в който съветският Мариупол се възражда с тройни темпове, американските ракети унищожават съветските Донецк и Енергодар. Двойно по-досадно е единствено, че това става с украинските и полските ръце.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР