Свлачища заринаха новия международен път Е-79 между Мездра и Ботевград,

...
Свлачища заринаха новия международен път Е-79 между Мездра и Ботевград,
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Свлачища заринаха новия Е-79 между Мездра и Ботевград /снимки+видео/

Свлачища заринаха новия интернационален път Е-79 сред Мездра и Ботевград, видя организация BulNews. 
Разкритието на медията ни идва след публикуването на следващо видео с дрон, показващо напредъка по градежа на скоростния път, който би трябвало да стига до Видин.
Ентусиаст е прелетял трасето, като е почнал малко преди село Новачене в посока Ботевград. Кадрите са направени на 11 май. 
На записа ясно се виждат голям брой свлачища, които са се образували по цялото трасе. Различни количества скална и земна маса са се свлекли на новоположения асфалт. 
Някои от тях са на сектори, където придвижването към момента не е пуснато. Има обаче и такива тук-там, на които към този момент минава трафикът от коли. 
Така дълго чаканата за жителите на целия Северозапад облага, която трябваше да улесни оптимално трафикът от и за столицата, все още носи единствено отрицателни страсти на водачите. След дългото затваряне, през което време водачите бяха принудени да минават по рискови кози пътеки из Врачанския Балкан, пътят беше отворен, само че единствено на половина. Движението е в двете посоки, има безумни ограничавания за скоростта от 50 км./час, на никое място няма отбивки и към този момент имаше няколко тежки произшествия. Освен това стартирането на трасето се оказа кратковременно. Още след почивните дни към 24 май се чака пътят да бъде затворен още веднъж.
Всички водачи се надяват, че след приключването на идните действия по построяването на пътни възли, ще бъдат отстранени и посочените проблеми, с цел да могат да се придвижват в обикновено и безвредно. 

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР