Свищов. Стопанска академия Димитър А. Ценов провежда последно класиране за

...
Свищов. Стопанска академия Димитър А. Ценов провежда последно класиране за
Коментари Харесай

Велико Търново: Стопанската академия в Свищов провежда последно класиране за тазгодишните кандидат-студенти

Свищов. Стопанска академия „ Димитър А. Ценов ” организира последно класиране за тазгодишните кандидат-студенти в ОКС „ бакалавър “. Това оповестиха от пресцентъра на Стопанска академия „ Димитър А. Ценов ”. Поради 100% осъществяване на държавния план-прием в постоянна и в задочна форми, за актуалното класиране от Кандидатстудентска акция 2017 може да се кандидатства единствено за платена форма на образование – задочно (със семестриална такса 360 лева) и постоянно (със семестриална такса 420 лева).
За участващите в класирането с оценка от държавен зрелостен изпит или пренесена оценка от друго висше учебно заведение, срокът за подаване на документи е до 9 септември в това число. Кандидат-студентите, които ще вземат участие в класирането с конкурсен изпит, положен в СА „ Д. А. Ценов “, би трябвало да подадат документи до 8 септември, а самият изпит ще се организира на 9 септември от 13.00 часа. Кандидатстудентският изпит е под формата на еднообразен тест от 60 въпроса, като искащите могат да изберат една от дисциплините „ Математика ”, „ Икономика ”, „ Икономическа география на България ” или „ Чужд език ” (английски, немски, съветски или испански език).
За академичната 2017/2018 година, приемът на студенти в Стопанска академия „ Д. А. Ценов ” е по 17 перспективни и пазарноориентирани специалности в ОКС „ бакалавър ”, в посоки „ Икономика ” и „ Администрация и ръководство ”. Специалностите, които кандидат-студентите могат да избират, са „ Финанси ”, „ Застраховане и обществено дело ”, „ Макроикономика ”, „ Счетоводство и надзор ”, „ Стопански и финансов надзор ”, „ Бизнес статистика и разбори ”, „ Маркетинг ”, „ Управление на планове ”, „ Стопанско ръководство ”, „ Екомениджмънт ”, „ Бизнес информатика ”, „ Международни стопански връзки ”, „ Публична администрация ”, „ Индустриален бизнес и предприемачество ”, „ Аграрна стопанска система ”, „ Икономика на търговията ”, „ Икономика на туризма ”.
Резултатите от 4-тото класиране ще бъдат оповестени на 11 септември, а срокът за записване е до 16 септември в това число. Подробна информация за Кандидатстудентска акция 2017 е оповестена на уеб страницата на Стопанска академия www.uni-svishtov.bg / Прием 2017.
В момента продължава приемът на документи и за ОКС „ магистър “ в отдалечена форма на образование. Повече информация на имейл адреса на образователното заведение тук.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР