Свищов. Самодейци от Свищов се представят с телевизионни видео клипове.

...
Свищов. Самодейци от Свищов се представят с телевизионни видео клипове.
Коментари Харесай

Велико Търново: Самодейци от Свищов се представят с телевизионни видео клипове, по инициатива на общинското ръководство

Свищов. Самодейци от Свищов се показват с телевизионни видео клипове. Инициативата е на общинското управление, което има за цел да разпространява локалните създатели и тяхното творчество, оповестиха от пресцентъра на Община Свищов . В ефира на една от известните национални малките екрани към този момент се излъчват музикалните осъществявания на няколко свищовски артисти и сформира. Преди седмици екип на музикална телевизия беше в Свищов, с цел да направи видео фотоси на самодейците. Инициативата е на общинското управление, което има за цел да разпространява локалните създатели и тяхното творчество. Предвид профила на малкия екран, осъществяванията са в региона на българския фолклор и градската ария. Изборът на реализатори бе избран на база тяхното интензивно наличие на артистичната сцена, множеството участия във фестивали и събори, както и оценките завоювани в разнообразни състезания. Честа да показват Свищов в народен ефир имат младите реализатори от Трио „ Нове “, ДЮТА „ Огнени ритми “ и Арт център „ Творецът “, както и постоянно въодушевените представители на групите за остарели градски песни към ККП с. Царевец, ККП „ Щастливеца “ и ККП „ Нове “ в Свищов. Снимките са направени на емблематични места в Свищов, с което се цели да се покажат освен надарените реализатори, само че и забележителностите на града. Сред местата, на които беше снимачният екип са – къща музей „ Алеко Константинов “, местността „ Калето “, парк „ Паметниците “ и централната градската част на Свищов.
С тази демонстрация Общината засвидетелства почитание към изпълнителите и благодарност за техния труд и достижения. За по-младите това е опция да бъдат видяни от експерти в жанра, а за по-възрастните е късмет да показват творчеството си на допустимо най-широката сцена – телевизионната. От друга страна фрагментите уловили и показващи забележителностите на града, се явяват положително средство за популяризирането на дестинацията.
Очаровани от Свищов, представители на малкия екран се завърнаха през септември. По своя самодейност, камерата им запечата някои от акцентите в празничната стратегия на Свищовски лозници 2018.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР