Свищов. Радостен съм, че гражданите на Свищов избраха за кмет

...
Свищов. Радостен съм, че гражданите на Свищов избраха за кмет
Коментари Харесай

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в Свищов: Моделът на управление на Генчо Генчев е добър пример за всички кметове в България

Свищов. Радостен съм, че жителите на Свищов избраха за кмет Генчо Генчев. Със своята сила и взаимна работа с българските институции, той взема решение проблемите на Свищов. Неговият модел на ръководство е добър образец за всички кметове в България. Това съобщи в Свищов ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, оповестиха от пресцентъра на партията .
Благодарение на европейската взаимност жителите на Свищов имат хубави пътища, нови детски площадки и красива градска среда. „ Приоритет на държавното управление остава образованието и тук, в Свищов, не престават да се осъществят планове за възобновяване на просветителната инфраструктура. Освен това непрестанно усилваме учителските хонорари, като следващото такова ще бъде от 1 януари – 20 % “, акцентира Цветанов.
Във връзка с откриването по-рано през днешния ден на нов томограф от последно потомство в отделението по образна диагностика на свищовската болница „ Д-р Димитър Павлович “, Цветан Цветанов разяснява, че с помощта на синхронизацията на локалната власт и болничното заведение този трансграничен план е бил осъществен. „ Новата облага е извънредно скъпа, тъй като тя дава опция за точна диагностика на пациентите. Всички в свищовската болница ми споделиха през днешния ден, че от 20 години чакат това нещо да се случи, като от време на време са получавали обещания, които не са били изпълнявани “, уточни ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
„ Надявам се новата облага за свищовската болница, модерната инфраструктура в Свищов и увеличените приходи да накарат жителите на този град да останат и да се развиват в него “, посочи Цветан Цветанов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР