Свищов. Проверка на Дневен център за деца с увреждания град

...
Свищов. Проверка на Дневен център за деца с увреждания град
Коментари Харесай

Велико Търново: Държавна агенция за защита на детето даде висока оценка на Дневния център за деца с увреждания в Свищов

Свищов. Проверка на Дневен център за деца с увреждания град Свищов от Държавна организация за протекция на детето се организира в края на август. Това оповестиха от пресцентъра на Община Свищов . При нея са установени следните обстоятелства:
- ДЦДУ е обществена услуга в общността, която има отлична материална база, снабдена със зали и кабинети с голям брой и разнородни уреди, принадлежности и материали за деца с увреждания, което благоприятства постигането на ефективност;
- базата, в комбиниране с уменията, богатия опит, мощната мотивация и извънреден професионализъм на шефа – госпожа Теменужка Тодорова и екипът ѝ, прилагайки новаторски и разнообразни подходи и техники за поддръжка на децата, неизбежно води до действителни и доста самостоятелни резултати за децата;
- родителите са надълбоко признателни за съществуването на услугата и екипът ѝ, заради резултатността за децата, проявена посредством облекчение на положението им, в подтекста на уврежданията,подобряване и повишение на психо-социалния им тонус, реализирана интеграция и социализация.Те имат време за себе си и за своята персонална, обществена и професионална реализация.
В писмото до Генчо Генчев, заместник- ръководителят на ДАЗД Валери Йорданов отбелязва:
„ Приемете моите сърдечни благодарности и поздравления за активността на обществената услуга за деца, чийто снабдител сте, за резултатността ѝ, за успеваемостта ѝ, и за положителното, което шефът и екипът на ДЦДУ творят за децата и с децата. ”
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР