Свищов. Председателят на Съвета на директорите на Национална компания индустриални

...
Свищов. Председателят на Съвета на директорите на Национална компания индустриални
Коментари Харесай

Председателят на Съвета на директорите на НКИЗ Илия Лазаров уважи празника на Свищов „Свищовски лозници“

Свищов. Председателят на Съвета на шефовете на „ Национална компания индустриални зони “ ЕАД Илия Лазаров посети Свищов във връзка празниците на града „ Свищовски лозници “, оповестиха от пресцентъра на Общината . Заедно с кмета на града Генчо Генчев и ръководителя на Общински съвет – Свищов доктор Кристиян Кирилов, Илия Лазаров участва на църковна работа в емблематичната черква „ Света Троица “, след което се организира публична среща в административната постройка на Община Свищов. Основната тематика на диалог сред страните беше обвързвана с създаване на идея за бъдещо развиване и устройство на територията на бившето военно отделение, което Община Свищов закупи на 31 август тази година.
Кметът на Свищов акцентира, че опциите, които дава добитият терен от 320 дка, основават удобни условия за социално-икономическото развиване, освен на общината, само че и на целия район. И точно затова ще се подходи извънредно отговорно при преустройството на основния за развиването на общината терен. Илия Лазаров увери, че с опита, който има НКИЗ, сдружението може да бъде извънредно потребно в нелеката задача, която следва на община Свищов.
„ Национална компания индустриални зони “ ЕАД е сдружение от холдингов вид със 100% държавно присъединяване в капитала, профилирано в построяването на индустриални паркове, ръководство на индустриални зони и центрове за нововъведения, даване на спомагателни услуги на вложителите. Компанията е основана за реализиране на тактиката на българското държавно управление за развиване на стопанската система и подкрепяне притока на директни задгранични вложения в България.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР