Свирепият убиец от Бургас Станимир Рагевски ще прекара живота си

...
Свирепият убиец от Бургас Станимир Рагевски ще прекара живота си
Коментари Харесай

Доживотен затвор за двойния убиец Станимир Рагевски, реши Окръжният съд в Бургас

Свирепият палач от Бургас Станимир Рагевски ще прекара живота си в килия. Окръжният съд в морския град съд наложи на бруталния убиец пожизнен затвор без право на подмяна. Наказанието ще бъде изтърпяно от подсъдимия при специфичен режим, съобщи кореспондент на " Фокус ".

Рагевски бе приет за отговорен за зверските убийства на брокерката Теодора Бахлова и Юмер Мехмед. Бхалова бе умъртвена през октомври 2020 година, а Мехмед през август 2021 година Двете жертви бяха убити с револвер " Макаров ", а по-късно телата им бяха разчленени и сложени в бидони с киселина.

За убийството на Бахлова Рагевски получи 20 години затвор. За умъртвяването на Юмер Мехмед, което се явява преднамерено от лице, направило друго съзнателно ликвидиране – това на бургаската брокерка, съдът наложи дожизатвор без право на подмяна.

Рагевски бе приет за отговорен и за това, че в интервала от 29 октомври 2020 година до 4 август 2021 е държал револвер " Макаров ", както и муниции за огнестрелно оръжие - 15 броя патрони. На 4 август 2021 година е предал на Деян Дичев огнестрелното оръжие с 13 патрона. За това закононарушение съдът наложи наказване отнемане от независимост за период от 8 години. Още 3 години затвор му бяха отсъдени за дадени от него опиати на Дичев.

Рагевски ще би трябвало да изплати по 200 000 лева на дъщерята и майката на Бахлова, както и по 20 на приятелката и майката на Юмер.

Присъдата на Окръжен съд – Бургас може да бъде обжалвана или протестирана в 15-дневен период.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР