Свиленградският олигарх Николай Банев е подарил на благоверната си Евгения

...
Свиленградският олигарх Николай Банев е подарил на благоверната си Евгения
Коментари Харесай

Баневи изсипаха $20 000 за кочозен клозет като на Мадона

Свиленградският олигарх Николай Банев е подарил на благоверната си Евгения клозет за Коледа. Всъщност става дума за високотехнологична тоалетна паница, която се почиства сама, с цена близо $20 000, научи HotArena. 

На сходно първокласно улеснение се радват единствено звездите от международния шоубизнес като Мадона, Ким Кардашиян и Джъстин Бийбър. А неотдавна - Евгения Банева . Чудото на техниката е поръчано от Япония преди месец. Седалката е отлята особено по телата на новите притежатели. Според очевидци безвкусното фукане с големи финансови средства е отличителната линия в дома на новобогаташите. Обзавеждане, на което може да завиди и зимбабвийският деспот Робърт Мугабе, посреща гостите на Николай и Евгения в софийското им имение. Блестящата тоалетна е единствено дребна част от апотеоза на труфя, на който се радва семейството, написа " Уикенд ".

Вътрешността на кичозното здание на Баневи била като на космодрума в Байконур – проблясъци от всички страни, само че не звездни, а от оникс, мрамор и кристали „ Сваровски ”. Николай обаче не се тормозил от разточителството и твърдял, че няма по какъв начин да кани предприемачи да подписват контракти за стотици милиони в някакъв бордей и без кенеф за 20 хиляди „ гущера ”. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР