Свиленград. Контрабандни златни накити с тегло над 2 кг са

...
Свиленград. Контрабандни златни накити с тегло над 2 кг са
Коментари Харесай

Хасково: Контрабандни златни накити с тегло над 2 кг са иззети при проверка на международен влак на митнически пункт Капитан Андреево

Свиленград. Контрабандни златни украшения с тегло над 2 кг са конфискувани при инспекция на интернационален трен на митнически пункт " Капитан Андреево ". Това оповестиха от пресцентъра на Агенция " Митници " . На 25 март 2018 година на Министерство на правосъдието " ЖП гара Свиленград " идва интернационален пътнически трен, влизащ в страната от Турция, пътуващ за Румъния. В едно от купетата пътувал, самичък турски жител. Митническите чиновници направили щателна инспекция на купето, при която, в естествените кухини, в профил на вратата и прозорците, както и под седалката, са открити найлонови пакетчета с произведения от жълт метал: 92 гривни, 59 синджира, 23 чифта обеци, 5 огърлици, 36 пръстена и 3 златни медальона. Направената експертиза от експерт е открила, че бижутата са с общо тегло 2 292 грама от 14 каратово злато, на стойност 137 520 лв.. Контрабандното злато е арестувано.
По случая е формирано досъдебно произвеждане, което се организира от проверяващ митнически контрольор от митница " Бургас ", под надзора на Окръжна прокуратура - Хасково.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР