Свикнали сме да я гледаме предимно гола, разкрепостена, но в

...
Свикнали сме да я гледаме предимно гола, разкрепостена, но в
Коментари Харесай

УАУ! Ще я познаете ли като малка? Днес е една от най-сексапилните жени в света

Свикнали сме да я гледаме най-вече гола, разкрепостена, само че в това време откровена и самостоятелна. Тя е една от най-известните дами в света, а името ѝ е - Емили Ратайковски. Модел, инфлуенсър и горе-долу се подвизава като актриса, само че много рядко.

Е, хубавицата, която неотдавна стана майка, показа в Instagram невиждани свои фотоси, които са правени в тийнейджърските ѝ години. Явно фрагментите са направени по Коледа и Нова година, тъй като зад 13-годишната Емили има украсена елха. Вижда се с просто око, че и тогава Ратайковски е била хубава и моделна - голото пъпче в тези години беше безусловно наложителна част от визията на всяко момиче. Ако би трябвало да сме почтени, тази мода ни липсваше и в последната една година се завръща много безапелационно.

Виж още: Изи тормози почитателите си, поставя на пауза влоговете поради здравословни проблеми

Звездата неотдавна обаче призна, че много рано в кариерата си е изпитала някои неприятни моменти. Ратайковски твърди, че била полово насилвана на снимачната площадка на музикалното видео към хитовата ария " Blurred Lines ". Красавицата упрекна артиста Робин Тик, че я опипвал без единодушие по време на фотосите на видеото през 2013 година

Твърденията са част от идната книга на Ратайковски " Моето тяло " и точно в нея тя написа, че Тик " се е върнал на снимачната площадка малко пийнал, с цел да снима единствено с мен ", а тогава е опипал гърдите ѝ. " От нищото почувствах прохладата и чуждостта на ръцете на чужд, обхващащи голите ми гърди откъм гърба. Инстинктивно се отдалечих, поглеждайки обратно към Робин Тик ", написа тя.

Виж още: Данна възмути Атанас Колев! Рапърът се чуди: Кой се снима по този метод?! 

Режисьорът на видеото Даян Мартел удостовери за подобен случай през " Сънди таймс ". " Спомням си момента, в който той я хвана за гърдите. Той стоеше зад нея, до момента в който и двамата бяха отстрани по отношение на мен ", сподели тя. 

В новата книга на Емили се чака да има много забавни и пикантни разкрития за света на шоубизнеса, които вероятон няма да се харесат на някои хора.

Изображение: https://www.instagram.com/emrata/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР