Свикнали сме да виждаме кралското семейство като публични фигури, които

...
Свикнали сме да виждаме кралското семейство като публични фигури, които
Коментари Харесай

Какъв прякор измислиха внуците за дядо си, принц Чарлз

Свикнали сме да виждаме кралското семейство като обществени фигури, които рядко демонстрират безцеремонност един към различен. Разбира се, най-любопитно е да разберем по какъв начин се държат в неофициална среда и, с помощта на Hello, получаваме такава опция.

Светското издание разкрива по какъв начин децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън назовават дядо си принц Чарлз.

" Дядо Уелс " е прякорът, който Джордж, Шарлот и Луис са поставили на дядо си по бащина линия. Той се отнася до купата, която Чарлз носи - принц на Уелс. От Hello допълват още, че Чарлз и внуците му прекарват много време дружно, тъй като живеят напълно близо.
 Снимка 583893
 

Наблюдавахме тези сърдечни връзки по време на тържествата за Платинения празник на кралицата, когато Чарлз държеше в скута си дребния Луис по време на един от концертите.

Самите Джордж, Шарлот и Луис носят семейството Кембридж по купите на майка си и татко си, херцози на Кембридж. Това обаче не е непрекъснато фамилно име - сега, в който принц Чарлз се възкачи на престола и стане крал, купата му " принц на Уелс " автоматизирано се трансферира на най-големия му наследник. Тогава трите деца на Уилям и Кейт ще носят семейството Уелс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР