Свикнали сме да слушаме вицове и плоски шеги за мъже

...
Свикнали сме да слушаме вицове и плоски шеги за мъже
Коментари Харесай

Мъжете също ги боли глава

Свикнали сме да слушаме вицове и плоски смешки за мъже с високо либидо и за дами, които все ги боли глава. Но в днешния свят, в който дамите мъчно могат да се дефинират като слабия пол, функциите и в леглото постоянно се разменят.

Жените желаят да се потвърждават, да преобладават. А това несъмнено отблъсква мъжете. Кара ги да се чудят дали са задоволително положителни за своята обичана. Дали заплатата им не е прекомерно дребна, дали няма да свършат прекомерно бързо...

 Снимка 329753

Огледай се, ослушай се

Стресът в всекидневието се отразява пагубно на интимното другарство. Така започваме да приказваме за генерации, които изобщо не се интересуват от секс. Дайте им смарт телефон и компютър, и сами ще се оправят. И не желаят и да си помислят за деня, в който ще би трябвало да се възпроизвеждат.

Във всяка връзка сътрудниците неумишлено разпределят своите функции. И не приказваме за бърсане на прахуляк и стартиране на прахосмукачка. Единият постоянно обича повече от другия. Единият има повече предпочитание за романтика и за секс. И по този начин постоянно се стига до негласни спорове.

Статистика и истина

Наистина в множеството връзки мъжът е с по-голямото предпочитание за секс. Но има едни 15-25%, при които либидото на дамите се трансформира не в мотив за горещи нощи, а в причина за раздори.

Разбира се, че няма нищо неприятно да имате тигрица в леглото. Но не и в случай че сте мечка, която спи зимен сън. Тогава най-вече хищникът до вас да ви раздра, до момента в който спите.

 Снимка 329749

Най-честата причина за понижено предпочитание за секс в мъжете са финансови и професионални компликации. Жените би трябвало да са наясно, че не постоянно проблемите в леглото стартират и завършват там. Ако тя има работа, която я удовлетворява, сигурно ще има по-голямо предпочитание за секс.

С този случай единственото решение още веднъж е връзка. Трябва да приказваме за проблемите, за техния първоизточник и методите за решаването им. Нали за това сме двойка - да минаваме дружно през компликациите. Едни голи обвинявания не правят работа.

Страстоубиец

Има и една друга много постоянно публикувана причина за понижено либидо при мъжете. Ако сексът ни куца, нищо чудно скоро напълно да се трансформира в мираж. Като показва нетактично своите стремежи и недоволства, дамата може да накара мъжа да се почувства като същински несретник.

Така терзанията дали няма отново да се изложи и да я остави незадоволена постоянно надвиват над желанието за фамилиарност. Ако дамата счита, че може да е била прекомерно груба с половинката си, по-добре намерено да сложи въпроса и да изясни, че в действителност нещата не са чак толкоз зле. Трябва да срещне и схващане от отсрещната страна обаче.

 Снимка 329750

Жената просто е привикнала да бъде преследвана и да играе ролята на плячка. Затова за нея е унизително да си проси секс. А когато реши, че няма да бъде повече в ролята на дейната, настава неистово напрежение в спалнята, което се трансферира и отвън нея.

Честа причина за нежеланието за секс при мъжете е и гледането на порно. Всичко и тук е въпрос на табиет. Ако той свикне да се възбужда от еротични филми, то по-късно ще му е доста по-трудно да бъде подготвен за подвизи с жена си.

 Снимка 329754

И да, в мастурбацията няма нищо неприятно. Нека дамите не се вършат, че тя не спада и към техния лист със занимания. Мъжете искрено си признават, че даже и най-красивата жена от време на време не може да размени къса сесия самозадоволяване. Все отново, никой не познава своето тяло по-добре от себе си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР