Свикнали сме да гледаме Мелания Тръмп безгласна и усмихваща се

...
Свикнали сме да гледаме Мелания Тръмп безгласна и усмихваща се
Коментари Харесай

Как Доналд Тръмп се пошегува с Мелания

Свикнали сме да гледаме Мелания Тръмп безгласна и усмихваща се с половин уста до брачна половинка си , които приказва постоянно нелепост след нелепост. Чувството за комизъм на американския президент постоянно остава завалено от нас, само че дали същото можем да кажем за брачната половинка му?!

Тази седмица Доналд Тръмп посрещна наградени студенти и курсисти в Белия дом. След тържествената част пристигна време и за един малко по-нетрадиционен банкет. Вместо изтънчен кетъринг, на младежите бяха сервирани пици, над 300 сандвича от McDonald`s, както и пържени картофки . Всичко това - от дълго време изстинало...

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от CGTN Français (@cgtnfrancais) на Яну 16, 2019 в 1:30 PST

Покрай изумените погледи на младежите се прокрадна следващата не изключително уместна и несъмнено не занимателна смешка на президента Тръмп. Той с усмивка сподели, че е можело Мелания да им направи и по една салата , само че доста добре знае, че те не си падат по подобен вид храна, написа Express.

 Мелания Тръмп като млада, срещата й с Доналд Тръмп и какво се промени
Мелания си желае остарелия живот

Какви ги е правила, преди да срещне Доналд

Този път Първата дама не бе до брачна половинка си, с цел да забележим реакцията й. Но едва ли щеше да е нещо по-различно от постоянната й официална усмивка. Сигурни сме обаче, че на гостите на президента доста повече би им харесала салата, направена от Мелания от студените хамбургери на Доналд.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР