Свикнали сме да гледаме Джерард Бътлър в екшъни, където винаги

...
Свикнали сме да гледаме Джерард Бътлър в екшъни, където винаги
Коментари Харесай

Джерард Бътлър ще бъде наемен убиец

Свикнали сме да гледаме Джерард Бътлър в екшъни, където постоянно съумява да ступа неприятните по този начин, че те даже не знаят от кое място им е пристигнало.
 „ Код: Ангелът “, Джерард Бътлър и какво да чакаме от кино лентата
Какво да чакаме от „ Код: Ангелът “ с Джерард Бътлър

Цялата страна е по петите сътрудник Майк Банинг, а той би трябвало да потвърди невинността си

Дали ще е смел спартанец, или пък най-довереният охранител на президента няма изключително значение. От The Hollywood Reporter разбираме, че артистът ще влезе в малко по-непривична за него роля и ще бъде неприятен.

В Copshop Бътлър ще изиграе наемен палач. Действието пък ще се развива в полицейския сектор на малко градче, където младо момиче, постъпило неотдавна в полицията, би трябвало да влезе доста бързо в час.
 Снимка 440656

Защото закопчава нарушител (Франк Грило), за който пандизът се явява като безвредно място. Все отново по петите му е наемен палач (Бътлър). Та, в последна сметка може да се окаже, че артистът няма да бъде неприятен, а отново ще раздава нужната доза правораздаване.
 Джерард Бътлър, Морган Браун и окончателната им разлъка
Джерард Бътлър още веднъж е ерген

Този път май е за по-дълго

Снимките на по-голямата част от кино лентата би трябвало да стартират още този октомври, като този път Бътлър няма да идва България, както е правил много пъти. Просто тъй като Copshop ще се снима в Джорджия и Ню Мексико.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР