Свикнала да привлича вниманието върху себе си. Десислава Радеванапоследък се

...
Свикнала да привлича вниманието върху себе си. Десислава Радеванапоследък се
Коментари Харесай

Десислава Радева Не Е На Себе Си. Напусна Я Най-Близък Човек, Само На Него Вярваше. Ето Снимки, Това Е Нейният

Свикнала да притегля вниманието върху себе си. Десислава Радеванапоследък се стреми постоянно да наподобява уместно за брачна половинка на президента. Въпреки честите й фешън провинения, напредъкът в стилистично равнище е осезателен за всички. Но на едно от последните събития, на които участва, тя изненада много неприятно всички.

Десислава Радева придружи президента на формалната премиера на българския филм „ Възвишение “. Разбира се, появяването им в дребния киносалон провокира разнопосочни реакции. На всички направило усещане, че Първата дама очевидно сама се е погрижила за прическата си малко преди да излезе от вкъщи. Тя изглеждала толкоз неглиже, като че ли преди малко става от сън.



Причината за това неин нелицеприятен външен тип е отсъствието на фризьора й Любен Николов от страната. Откакто е жена на президента, Десислава Радева доверява косата си единствено в ръцете на въпросния фризьор. А в този момент той е стегнал куфарите за далечна Куба и я е оставил на произвола на ориста!

Десислава Радева няма да се отметне от думата си

Вместо да му изневери за малко и да се приведе в порядъчен тип в различен салон, Десислава Радева му дала обещание да си върви неглиже, до момента в който не се прибере. Все се надявала да не изскочат по-важни срещи и задължения, където да се изложи с прическата си. Но и кино прожекцията се трансформира в задоволителен срам, написа retro.bg.

Оказва се, че точно поради не до там съвършената си визия Десислава Радева не е желала обиколката й по учебните заведения в страната да бъде отразявана от медиите. Това й навлече гнева на мнозина, които по този начин и не схванаха за суетните й несгоди. А инатът й се е трансформирал в легендарен!
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР