„Свикнал съм да играя главните роли – с това поемаш

...
„Свикнал съм да играя главните роли – с това поемаш
Коментари Харесай

Владимир Карамазов: Свикнал съм да играя главните роли

„ Свикнал съм да играя основните функции – с това поемаш сериозна отговорност за нещото, в което участваш. Доставя ми наслаждение аз да управлявам нещата и в редките случаи, когато не притежавам обстановката, не ми е доста комфортно”, показа в предаването „ 120 минути” артистът Владимир Карамазов.

„ Талантът в нашата специалност е нещо доста значимо, само че значителното е характерът. Нямаш ли темперамент – няма да може да се докажеш, да пробиеш, да постигнеш високи цели. Тази специалност ти дава опция за много съществени пропадания, би трябвало да се предпазваш от тях. Така че характерът е доста по-голям от това да си талантлив”, сподели още той.

„ Упорит съм. Това е ключът да останеш – дали си неустойчив, или не. Талантливи хора има доста, освен в нашата професия”, добави артистът.

По думите му най-вероятно е „ мачкал” доста хора – само че не съзнателно, а тъй като специалността била такава.

„ Много мъчно се сближавам с хора – това е част от отрицателната страна на темперамент ми, много съм затворен. Мога да се сближа с 0,01% от хората, които са към мен (…) Кисел съм непрекъснато, не съм някакъв лек човек, някаква ведра персона. Но когато се усещам добре, мога да съм доста приветлив. Ние, актьорите, не сме леки хора, ние сме много комплицирани. Имаме си своите минуси, своите плюсове…”, сподели още той.

Вижте повече във видеото:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР