Свикахме извънредно заседание на Изпълнителното бюро, ръководството на ПГ и

...
Свикахме извънредно заседание на Изпълнителното бюро, ръководството на ПГ и
Коментари Харесай

Нинова: Избори сега означават още хаос

" Свикахме изключително съвещание на Изпълнителното бюро, управлението на ПГ и министрите. Анализирахме спосойно обстановката. В неделя привикваме Националния си съвет. " Това разгласи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на изключителна конференция.

По-рано през днешния ден Слави Трифонов заяви, че Има Такъв Народ напуща обединението.

„ За нас най-важно е да се одобри актуализацията на бюджета. Да се помогне на младите фамилии, да се усилят пенсиите, да се овладеят цените, да се подкрепят земеделските производители”, сподели Нинова.

„ За нас избори в този момент значат още безпорядък, задълбочаване на рецесията, неопределеност и несигурност”, сподели Нинова.

„ Подкрепяме политиката на кабинета „ Петков”, битката с корупцията модела ГЕРБ”, сподели още Нинова.

„ Подкрепяме Бойко Рашков за началник на КПКОНПИ ", сподели Нинова.

Тя сподели, че от Българска социалистическа партия не са упорствали за постове.

Нинова разгласи, че довечера ще има лидерски съдружен съвет.

Относно Министерство на регионалното развитие и желаните пари за пътища, Нинова сподели, че са предоставени към този момент 2 милиарда. „ Според нас претенцията на сътрудниците от Има Такъв Народ за още 3 милиарда е невъзможна, голословна, неаргументирана и би ощетила надалеч по-важни заплащания. 5 милиарда лв. за 3-4 месеца са прекомерно доста за този бюджет”, сподели Нинова.

Тя отхвърли да отговори дали Българска социалистическа партия би подкрепило друго държавно управление в границите на 47-омо Народно събрание, с различен министър председател и с мандата на друга партия.

„ Това, което ни събира, макар разликите, е съглашението за сформиране на държавното управление. Нека се придържаме към него”, сподели водачът на левицата.

От Българска социалистическа партия не се тормозили от нови избори, намирали ги за „ нелогични и вредни”.

„ По време на договарянията за държавно управление, Българска социалистическа партия сложи 2 червени линии. Едната беше Република Северна Македония, втората – Истанбулската конференция. Излизането на Има Такъв Народ не трансформира позициите на Българска социалистическа партия. Няма да дадем единодушие за повдигане на ветото, до момента в който Северна Македония не извършва изискванията по договора”, сподели Нинова.

Оттук нататък от Българска социалистическа партия се надяват да се стартира със сериозните промени.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/5487947017891912
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР