Свидетелски показания разкриват, че разследваният за смъртта на таксиметровия шофьор

...
Свидетелски показания разкриват, че разследваният за смъртта на таксиметровия шофьор
Коментари Харесай

Версия: Обвиненият за смъртта на таксиметровия шофьор не е провокирал свадата

Свидетелски показания разкриват, че разследваният за гибелта на таксиметровия водач нощес в столицата, не е предизвикал сбиването. Инцидентът е зародил към 18.30 часа, когато таксиметров автомобил влиза в еднопосочната улица " Хъшове ", по която се движи различен лек автомобил, ръководен от жена.

Спътникът ѝ се обръща към таксиметровия водач и му изяснява, че се намира в нарушаване. Това предизвика водачът на таксито, който излиза от автомобила и по този начин се стига до разпра сред двамата мъже. Минути по-късно, младата жена, паркира автомобила на тротоара, с цел да направи място на таксито и двете коли да се разминат.

В този миг върху приятелят ѝ се нахвърлят няколко други непознати мъже, които са извикани от таксиметровия. Според очевидци, най-малко трима или даже четирима мъже, са нанасяли голям брой удари върху младежа, чието лице било окървавено.

Свидетели на сбиването стават гости на намиращия се в непосредствена непосредственост ресторант " Хъшове ". Няколко мъже, гости на заведението, се пробват да прекратят побоя, викат и полиция, написа Българска национална телевизия. Едва след идването на полицията, очевидците виждат, че таксиметровият водач, който е почнал спора е паднал на тротоара.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че работят по две версии, само че не дадоха повече информация по случая. По-рано през днешния ден от Софийска градска прокуратура оповестиха, че са известени по телефона за зародил случай, без да са им предоставени събраните досега материали от следствието.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР