Свидетелите на Бойко Борисов по делото за клевета, което заведох

...
Свидетелите на Бойко Борисов по делото за клевета, което заведох
Коментари Харесай

Борисов прати главната редакторка на ПИК да го брани в съда от Мая Манолова |

Свидетелите на Бойко Борисов по делото за клюка, което заведох против него, бяха основната редакторка на ПИК и административният секретар на партия ГЕРБ. Ще подхваща съответните дейности за определяне и наказване на лъжесвидетелстване от страна на хора, които Борисов е изпратил да свидетелстват по делото.

Това съобщи ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ " Мая Манолова през днешния ден във видео онлайн във Facebook и пред медии след края на първото съвещание по делото за клюка против Борисов, което тя заведе преди година.

То е поради изявлението му ден преди втория тур на кметските избори в София, че Манолова и екипът й са били във Волуяк, с цел да „ вършат уйдурма и да спазаряват роми ", които да настояват, че ГЕРБ и Фандъкова им заплащат, с цел да гласоподават. Борисов съобщи и че братя Галеви са ми помагали в изборите, което е клюка и за което той би следвало да понесе своята отговорност. По този метод засегна мен, екипът ми, околните ми хора, повлия и на крайния резултат, сподели Манолова.

Показанията на очевидците на Борисов разобличиха партия ГЕРБ като ченгеджийска организация, която употребява информатори и други нечестни средства, вместо почтено изборно съревнование. Секретарят на ГЕРБ призна, че са употребявали информатори, които да им донасят какво се случва в предизборния ми щаб по време на акцията за локалните избори в София. От информатора бил научил и за въпросната среща във Волуяк. По думите на основната редакторка на ПИК те също са употребявали папараци и информатори, които са ме следили по време на акцията, добави Манолова.

Борисов назова хората от екипа ми „ сбирток ", „ нечистоплътни ", упрекна ни, че сме правили „ уйдурма " с роми във Волуяк, в случай, че там не живеят роми. Той призна, че братя Галеви, които Борисов позволи да избягат от българското правораздаване, до момента в който беше министър председател, са имали отношение към изборите в България. Надявам се, че ще получим правдивост. Сумата по желае е 15 000 лева, които ще даря за детска площадка, тъй че да се сътвори площадката, която от ГЕРБ са дали обещание във Волуяк, сподели още Манолова.

Тя акцентира, че Борисов е завел дело против нея за 15 хиляди лева, като твърди, че не е могъл да спи. Всички видяха по какъв начин министър председателят „ спинка сладко на пухена възглавничка " до пачките с евро и до златните кюлчета, тъй че да твърди, че съм му разрушила съня е нова позорна неистина, безапелационна е Манолова.

Адвокат Минчо Спасов, който съставлява Манолова в съда съобщи, че изказванията на Борисов за съществуването на ромски водачи и братя Галеви не са потвърдени по никакъв метод. Информационният източник не беше оголен от очевидците и изказванията на Борисов останаха безусловно неподкрепени, по тази причина настояваме министър председателят да се яви персонално, с цел да отговори на въпросите, сложени от съдията, сподели още Спасов.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР