Свидетели, Станимир Рагевски. Снимка: Искра.бг Делото срещу бизнесмена Станимир Рагевски бе

...
Свидетели, Станимир Рагевски. Снимка: Искра.бг
Делото срещу бизнесмена Станимир Рагевски бе
Коментари Харесай

Отложиха делото срещу Рагевски: Чуйте двамата свидетели, пренесли бидона с трупа срещу 20 лева

Свидетели, Станимир Рагевски. Снимка: Искра.бг

Делото против предприемача Станимир Рагевски бе отсрочено през днешния ден. Това съобщи преди броени минути от Съдебната палата-Бургас кореспондент на Искра.бг . Причината е неналичието на един от правосъдните заседатели, който имал уважителна причина. Предвижда се през тези 3 дни да бъдат разпитани очевидци и движимости лица. Днес това не се случи.

Преди самото съвещание пред публицисти приказваха двамата очевидци , които са пренесли бидона с натрупа на Юмер Мехмед против 20 лв. на ул. „ Сливница “ до зеленчуковия магазин в Бургас. Мъжете са някогашни чиновници на енерго сдружението. Те прокопавали канал за кабели и при тях пристигнал мъж, който ги помолил да му оказват помощ с бидона . Двамата настояват, че са разбрали какво са носили чак в следствието. Вижте какво споделиха още във видеото:

Припомняме ви, че Станимир Рагевски е упрекнат за умишлените убийства на 46-годишната брокерка Теодора Бахлова и на 28-годишния строителен служащ Юмер Мехмед . Срещу него има повдигнати и още 2 обвинявания – за нелегално владеене на муниции и на револвер „ Макаров “, с който е направил убийствата, както и за владеене на опиати – марихуана и примес от кокаин и пирацетам, които е разпространявал, предавайки ги на Деян Дичев. Той от своя страна получи за персонално укривателство присъда от 4 години и половина.

Мотивите за убийството на Юмер Мехмед са неизпълнени обещания за погашение на пари за осъществена работа. Причината за отнемането на живота на Теодора Бахлова пък е спор с веществен темперамент.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР