Свидетели сме на поредния скандал в София, свързан с некачествено

...
Свидетели сме на поредния скандал в София, свързан с некачествено
Коментари Харесай

БСП: Проектът за Ларгото е некачествен, изпълнението - също

„ Свидетели сме на следващия скандал в София, обвързван с некачествено строителство, което не е от през вчерашния ден от една година се точи. Става въпрос за едно емблематично пространство под прозорците на властта – „ Ларгото “. Оказва се, че още веднъж в този обект, планът е бил сгрешен . Пак някой е проектирал некачествено, в резултат на което и цялото осъществяване е некачествено . "
Това сподели Калоян Паргов, член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и ръководител на Градския съвет на Българска социалистическа партия – София.
Сега има два разновидността - или да се вършат кърпежи, в резултат на което ще унищожим това емблематично пространство, или да стартираме изначало.
Когато започваме изначало би трябвало да попитаме кой носи отговорност и кои институции? Освен споменът ми, че министър Банов доста ревниво защитаваше изпълнителя, тук и Столична община има отношение, защото това е емблематично градско пространство.
С едно изречение, в случай че би трябвало да обобщя, това е следващата брошка в ревера на " грандиозни триумфи " на Политическа партия ГЕРБ, касаеща следващото емблематично пространство след " Граф Игнатиев ", след " Дондуков ", след градинките на " Кристал " до тази, която е пред Народното събрание.
Това се трансформира в продължителен проблем , за което би трябвало хронично лекуване. Този модел, за който ние приказваме значително време стартира да дава недостатъци и то на гърба на данъкоплатците “, уточни още Паргов. Лидерът на Българска социалистическа партия - София напомни позицията на столичните социалисти за поръчката за чистотата в София.
Според него няма смисъл да се бърза с нея и да се изчакат " Сегашната поръчка изтича 2020 година До този миг с изключение на отговор, че желаеме да предизвикаме рецесия с боклука, за каквото съображение няма, нямаме различен отговор или деяние от госпожа Фандъкова като директен възложител.
Използвам опцията да я прикани да си влезе в ролята на кмет, какъвто към момента е в София, да спре тази социална поръчка, която е в ход и да остави новия Общински съвет и новия кмет, който и да е той, да вземе решение. В нашата национална предизборна платформа на всички места сме записали, че държим този тип комунална активност да се извършва напълно от общински предприятия и компании ", посочи Паргов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР