Свидетели сме на лъжлив политически театър. Шест месеца наричаха Петков

...
Свидетели сме на лъжлив политически театър. Шест месеца наричаха Петков
Коментари Харесай

Комитова: Свидетели сме на лъжлив политически театър

Свидетели сме на лъжовен политически спектакъл. Шест месеца назоваха Петков изменник, тъй като ще позволи договарянията със Северна Македония, а в този момент Борисов е воин. Това е политическа неистина и двуличие. Това сподели някогашният районен министър Виолета Комитова, която през днешния ден е част от групировката на Стефан Янев „ Български напредък “, в предаването „ На фокус “ по Нова телевизия.

От партията „ Българки напредък “ на някогашния длъжностен министър председател Стефан Янев ще работят за диверсификация на източниците на газ за България, сподели още Комитова, която е измежду учредителите на политическата групировка.

„ Ако би трябвало да формулираме националния интерес, господин Янев ще се опита да сплотява. Националният интерес е да осигурим задоволително количество газ, евтино, без значение от кое място идва газа, по опция от повече снабдители “, сподели Комитова.

Тя съобщи, че е решила да влезе в политическия план на Янев, тъй като видяла, че „ той има доста съществени планове да сплотява хората и да работи съществено за тях “. „ Ще го поддържам в неговата работа, с цел да създадем повече за жителите. Няма отношение към Русия, няма интерес към Европейски Съюз, няма отношение към Съединени американски щати, значими са българските жители “, сподели Комитова.

Относно обвиняванията на Ралица Симеонова, която напусна партията и разгласи, че тя е обект на нездравословен интерес, Комитова разяснява, че това се случва с всяка нова партия. „ Тя приказва нещо кардинално във всички новосформирани партии. Във всички нови партии има подобен развой - доста хора демонстрират интерес, само че не всички са отдадени на идеята “, съобщи Комитова.

Тя била сюрпризирана от решението на Симеонова.

Според нея Стефан Янев ще се раздели със „ съмнителните хора “. Тя даде образец от времето на служебните му държавни управления, до момента в който тя е била районен министър, когато Янев е уволнил 7 зам.-министри за 7 месеца. „ При най-малкото подозрение за неучтивост, незабавно уволняваше “, сподели Комитова.

Комитова разяснява и изострения звук на политическата сцена. „ Размениха се доста тежки неприемливи думи. Те се трансфораха в жанр на държание. Тези дни видяхте в Народното събрание – обиди, неистини, измами, всеки наричаше другия с обидна дума. Едни министри се държаха като просташки клюкарки, други като ощипани”, разяснява Комитова.

Свалянето на държавното управление е резултат от многопластов сюжет със засилваща се драматургия, съобщи някогашният длъжностен районен министър. „ Действие едно – Слави Трифонов си отдръпва министрите поради Македония. Действие две - избор на съмнение. Действие три – всички одобряват френското предложение. И най-после: завършек, Кирил Петков - изменник, Бойко Борисов - воин. И още една теза се разпростра - огромен дипломатически триумф да се одобри френското предложение, в което е взела участие и Генчовска от Има Такъв Народ. Сега Слави Трифонов ще си отдръпна ли депутатите от Народното събрание? “, уточни Комитова.

Тя отхвърли да е била подлагана на напън като районен министър. „ Не съм била подложена на напън, аз съм имала напън единствено от една партия - ГЕРБ, с неговите министри. Не ги обиждах, само че те се самозасягаха “, сподели Комитова.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР